Otkrivamo ko će voditi prvu konferenciju Forbes Women’s Summit u Beogradu 1Foto: Forbes

Uzbuđenje raste dok se približavamo prvom Forbes Power Women’s Summit-u u Beogradu, a nakon što smo otkrili koje izvanredne žene ćemo imati prilike da čujemo, vreme je da objavimo ko će voditi konferenciju ali i pojedinačne panele.

Glavni voditeljski par biće talentovani voditelji Zoran Kesić i Mia Kovačić, piše Forbes.

Zoran Kesić, poznati je televizijski voditelj i komičar iz Srbije, poznat je po svom duhovitom pristupu i sposobnosti da angažuje publiku. Voditelj je i autor popularne satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” koja se emituje na televiziji Nova u Srbiji.

Mia Kovačić je voditeljka Nove TV iz Hrvatske od 2006. godine, a zaštitno je lice emisije ‘IN magazin’ od samog početka emitovanja. Osim što odlično pliva u voditeljskim vodama zabavnog programa Nove TV, ona je diplomirana produkt dizajnerka i već nekoliko godina se uspešno bavi i tom profesijom. Kao veliku strast, osim televizije i dizajna, Mia rado ističe i modu te se rado odaziva na učestvovanje u modnim kampanjama i događajima.

Zajedno, Kesić i Kovačić će obezbediti dinamičnu i inspirativnu atmosferu, otvarajući prostor za važne diskusije i povezivanje među ženama iz različitih industrija.

Njima će se pridružiti kolege Miloš Milovanović Srbije i Hrvoje Krešić iz Hrvatske koji će biti moderatori pojedinačnih panela i autori intervjua tokom samita.

Pored brojnih uspešnih poslovnih žena iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine na samitu učestvuju i one koje su svoje karijere gradile u inostranstvu i koje inspirišu žene širom sveta. Neke od njih su Lisa Carmen Wang, Maja Jovanović, Kathleen Griffit, Ana Anđelić, Keren Hod, Nika Zupanc, Mila Litvinjenko, Žakline Troskot, Katarina Lotrič..

Pridružite nam se na Forbes Women’s Summit-u i budite deo ovog važnog događaja koji slavi snagu i postignuća žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari