Otvaranje Puls Šoping centra u Pirotu, događaj godine u izboru gledalaca Regionalne TV Pirot 1Pirot Foto: Wikipedia/ MrPanyGoff

Otvaranje Puls šoping centra u Pirotu je događaj godine po izboru gledalaca Novogodišnjeg programa Regionalne TV Pirot koji je emitovan uživo.

U Pirotu je sredinom septembra počeo sa radom Puls Šoping centar. Reč je velikom trgovinskom kompleksu koji Piroćancima pruža mogućnost da na jednom mestu povoljno kupuju. U ritejl centru su prodavnice 18 domaćih i inostranih brendova, kao i kafe restoran – sve to na prostoru od 7.500 metara kvadratnih. Zaposleno je 150 ljudi.

Otvaranje šoping centra dobilo je najviše glasova glasova gledalaca i gostiju u studiju ali je veliki broj glasova bio i za predloge o investicijama u gradu i selima tokom godine, Staroj planini kao turističkoj destinaciji i nagradi “Zlatna Nika“ koju je na Interferu dobila novinarka TV Pirot Vanja Mijalkov.

U izboru Redakcije ove televizije za događaj godine bilo je ukupno 12 predloga. Među predlozima za događaj godine, bili su puštanje u rad automatske stanice za merenje kvaliteta vazduha, Zavojsko jezero na ivici opstanka, Grad kupio hotel “Stadion“ i umetnička dela “Prvog maja“,  unapređenje obrazovanja u Pirotu, veliko interesovanje za filmove “Toma“ i “Južni vetar“, četiri decenije Galerije “Čedomir Krstić“, Svetislav Svetislav Kari Pešić u kući slavnih i Saška Sokolov najbrža paraolimpijka u Evropi.

Novogodišnji program je, kao i ranijih godina, emitovan uživo i trajao je pet sati.

Inače, veliki broj Piroćanaca Novu godinu dočekao je na centralnom gradskom trgu gde je, uz bend Vesko i kuriri, kuvano vino i čaj i fantastični vatromet tačno u ponoć. Organizator dočeka je pirotski Dom kulture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari