Otvaranje tajnih dosijea: Uslov za ulazak u EU i tema od koje svi beže

Ostavite komentar


  1. Nikad otvaranje dosijea,nikad u EU.Seselj je posejao seme zla za dugi niz godina u ovoj prokletoj zemlji.I kad izumru moji „Ispisnici“ dostojna zamena je obezbedjena.Masa nepismenih neradnika i lopova se svakodnevno uvecava i obezbedjuje kontinuitet

  2. Ionako su dosijei koji bi bili interesantni opštoj populaciji uništeni nakon 5. oktobra pa nam ne bi bili zanimljivi. Naravno, ostaje da vidimo ko nas je cinkario i bio lažno iskren. To bih voleo da vidim.

  3. Господо,не заборавите да је АВ,када је дошао на власт прво све безбедносне институције,ставио под своју контролу,а самим тим су му били доступни сви досијеи,и пошто све зна о сваком то му је главно оружје за чување власти.
    Не знам колико су то користили они претходни,али овај сада то користи као главно оружје против и туђих и својих опонената,који знају за то и најжешће му аплаудирају.За Србију са оваквим влашћу,будућност је јадна.

  4. Jeste, treba prvo doneti odgovarajući zakon koji bi regulisao ovu problematiku. Pri tome treba uzeti/ prepisati ih u obzir takve zakone koje su donele novonastale države u regionu i „preživele“ otvaranje tih dosijea. Neodrživo je stalno zaklanjanje iza realnih problema kao nemogućnost da se otvore dosijei koje su svi drugi prevazišli. Tek tada bismo mogli da krenemo u našu evropsku budućnost.

  5. Pa red je da vidimo, ko je u braku sa potkazivacem, koji komsija pise o vama izvestaje, da li je najpoverljiviji kolega na poslu, bas preneo sta ste tacno rekli ili je malo nakitio, da bi bio bolje kotiran i sluzbi? To su zemlje istocnog bloka, prosle nakon pada berlinskog zida. Sta se ovde ceka? Zasto vlada Zorana Djindjica to nije odmah uradila?

  6. Sad i da ih otvore pola je izbrisano i nestalo… Udba i dalje vlada, komunisticka kamarila nikada nece dozvoliti da kaze da je ona sve rezirala i unistila atotine hiljada zivota…

  7. A nas farbaju da je uslov za prijem u EU priznanje Kosova. I sad nas opet farbaju da nećemo da odamo saradnike na tom istom Kosovu. Ovog puta nam stvarno nema spasa, uništiće mo se sami.

  8. Uslov za prijem u EU je da se EU slozi da vas primi – sve ostalo je tesko zamajavanje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.