Otvorena izložba Jelene Jaćimović o Srebrenici (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Sve je ovo velika tuga Bogami. Gledam pre par dana ba Aldzaziri prilog zena sahranila muza pre 20 godina u Potocarima. Sad je pozvali da identifikuje posmrtne ostatke istog. Ona nesrecnica izgubljena ne zna sta da kaze al opisuje kako to oni tuzilastvo rade trangefrange. Zalosno je pa se pita kome je ona isla na grob 20 godina…

    1. Zaista jeste tuga. Da se hladnjace i Srebrenica nikada ne ponove ni na jednoj strani i da se ne ratuje nikada vise u nasim krajevima.

  2. A kako nemas inspiraciju o 500 000 ljudi ubijenih u jasenovcu ,jedinom logoru za decu.
    A ova izlozbao o srebrenici je marketing.Samo fond zhp je placenicki i samim tim sto dobijate pare da bi radili ovo dokazuje da vam nije stalo do zrtava.

  3. Da li je to samo genocid nad muslimanima Ili je izlozen materijal I o genocidu nad Srbima u Srebrenici?

  4. Sram vas bilo tkz umetnici! Kakav bre genocid? Sto se ne setite pravog genocida nad srpskim narodom u okolini te iste Srebrenice, ili barem iz Drugog Svetskog rata? Fuj!

  5. Da li je cula kako su vadili oci sudiji Ilicu, kako su pekli ljude na raznju, kako su ubijali Srbe na najvece praznike, kako su ubili dete koje se vratilo po svog psa,

  6. Mene samo zanima koji međunarodno priznati sud je doneo presudu da je ratni zločin u Srebrenici genocid? Pa i Mladiću ne sude za genocid, već za ratni zločin.
    I koliko je „umetnica“ profitirala od izložbe, ako nije tajna?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.