U OŠ „Svetozar Marković Toza“ u Elemiru svečano je otvorena renovirana sportska sala u okviru projekta „Naša igra spaja“, koji je izabran na NIS-ovom konkursu „Zajednici zajedno“. Kompanija NIS podržala je ovaj projekat u cilju poboljšanja uslova za bavljenje sportom u ovoj lokalnoj zajednici.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 

Sportsku salu, koja je pre renoviranja bila u dotrajalom stanju i nepogodna za korišćenje, sada će moći da koristi skoro 350 učenika ove škole, zatim članovi elemirskih sportskih klubova, predškolci, kao i veterani koji učestvuju u sportskim akcijama.

Projekat je podržan putem konkursa „Zajednici zajedno“, kojim kompanija podstiče razvoj lokalnih zajednica u Srbiji. Ove godine će u okviru konkursa biti podržano 152 projekta iz 11 gradova i opština u Srbiji. Podrška lokalnoj zajednici je deo društveno-odgovornog poslovanja NIS-a, koje se realizuje pod sloganom „Budućnost na delu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari