Otvoreno internet besplatno alergološko savetovalište

Ostavite komentar


  1. Alergije,otežano disanje,zapušen nos,curenje sekreta iz nosa,kijavice,lekovi ne
    pomažu,nadražena je i oštećena sluznica pa mi smeta i svaki jači miris što moj svakodnevni život čini veoma otežanim.Nisam išla na druge preglede sem privatno kod alergologa gde je ustanovljena alergija,oštećenje sluznice i devijacija nosa.

  2. Od svoje 18 godine imam problem sa alergijom.Kad dođe proleće to je kijanje suzne oči po nekad i kašalj.Izborim se sa tim nekako.Od pre nedelju dana mi se pojavljuje i alergija na koži u vidu koprivnjače.Izađe po rukama i na vratu na par mesta i povuče se za desetak minuta.Nekad jednom u toku dana nelad dva tri puta u toku dana.Interesuje me šta se dešava do sad mi se ovo nije dešavalo.Gde bi mogla da se testiram na alergiju?Hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.