Ove ulice u Beogradu ostaju bez vode 1Foto: Pixabay/balouriarajesh

Javno komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija najavili su da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra bez vode ostati žitelji delova opština Zvezdara, Barajevo i Voždovac.

Kako navode, na opštini Zvezdara od 8.30 do 18 sati vodu neće imati potrošači u Učiteljskoj (od Živka Davidovića do Opatijske), Opatijskoj (od Učiteljske do Mis Irbijeve), Sopoćanskoj, Mis Irbijevoj (od Živka Davidovića do Opatijske) i Tržičkoj ulici.

U opštini Barajevo, sutra od 8 do 12 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Lipovačkoj i Hajduk Veljkovoj i u naseljima Gaj, Ravni gaj, Srednji kraj i Guncati, a na Voždovcu od 8 do 22 sata potrošači u Trubarevoj ulici.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće, a mole se žitelji pomenutih ulica i naselja da pripreme neophodnu zalihu.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/110-011 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenjae o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari