Ozdravljenja i novi slučajevi zaraze koronom u episkopatu SPC posle izbornog Sabora

Vladika bački pozitivan na koronu, Lavrentije izašao iz bolnice

Ostavite komentar


  1. Molite se Bogu za srpsku pravoslanu Crkvu a ne za ovaj patriarh! To sta su oni uradili na izbora novog patriarha “ clan veliki vuci“ je zacuvaj Boze! Izbranje ovog patriaha niji bili po voljom Bozijim ali Bog je dozvolio tako, da nasi Vladici ko su svarno pastirii kao, V. Grigorije, V. Joanikije, V. Pahomije itd poznaje sta su te “ clan vuci“ uradili i da se bori, a ne kao sada da cute i da se plasi, k ovi “ vuci “ vise se plasi od svi, da vernici doznje sve! Molite se Bogu svi ljudi za srpsku pravoslanu Crkvu i zovete svi srpske svetitelji u pomoc, k nama ne treba “ vuc “ za patriah nego pastir!

    1. Kažu da najbrže zaboravljaju maternji jezik oni koji ga nikada nisu ni znali kako treba.

      1. Tazno je da ja ne znam bas dobro nas jezik, zbog to sto sam uzrastla u inostanstvo a ne u srbiju i malo tesko je da se pise od moj mobolni, ali ko hoce da razum sto sam ja napilala ce da razume!

  2. Ništa ne brinite Gospodar Zaraze drži koronu pod kontrolom. On odlučuje ko može da se zarazi a koga treba zub da zaboli.

  3. Већини је врло добро познато колико је бела пана пожељан аксесоар у одевању наших великодостојника. Рецимо, зарад ње многи су спремни да погазе све моралне (читај јеванђелске) постулате па и свој лични интегритет. Нпр. Владика Јован шумадијски (алијас ,,Лепи Јова”) сам је себи ,,даровао” два гласа ( једина два која је добио) у грозничавој борби за поменути аксесоар. Међутим, да неко свесно и са предумшљајем изложи стару и болесну сабраћу ризику, да себе не би одсуством дискфалификовао и лишио могућности избора, за који се борио деценијама, је нечувено!!!
    Дакле, он који је себе наметнуо као мерило свих ствари у СПЦ, овим је поступком, у ствари, целом свету показао своје право лице, цену и ,,вредност”!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.