Pacijentkinja izgorela na Odeljenju psihijatrije u Kruševcu: Iz bolnice za Danas potvrdili slučaj, ali majka kaže da ne zna kako joj je dete stradalo

Ostavite komentar


  1. Smena rukovodstva bolnice jer nisu obavestili policiju, smena glavne sestre odeljenja zbog propusta u nadzoru pacijenata, tužba za nesavesno lečenje protiv ordinirajućeg lekara zbog propusta u davanju adekvatne farmakoterapije.

  2. Ovo je užas. Što nadležni ne objavljuju istinu
    Kada keramičar postrojava Žamdarmeriju (kakva bruka) to cela Srbija gleda

  3. Majci je dete zato sto ga vise nema!
    A zasto ga nema?
    Da li bi neko svedocenje o tome sta joj se desavalo na psihijatrijskom odeljenju, kao i svedocenje Nikolica iz zatvorske psihijatrijske uatanove bilo tako pogubno za ovu drzavu da njih zato vise nema!
    Da li se vrse eksperimenti nad pacijentima od strane srpskih psihijatara?

  4. @Darija Aman čoveče jeste dete svoje majke. U čemu je tvoj problem? Ne kritikuješ ustanovu u kojoj se to dogodilo ali ne primereni komentar ostavljaš.

  5. @Darija ako ste na ovu nesreću pravili razliku izmedju “ deteta“ i “ ćerke „, pa sram vas i stid bilo.
    Mada vam se obraćam samo iz razloga što ovo verovatno čita i mama preminule koju sam lično poznavao i mogu da kažem sve najlepše o pokojnici i njenoj porodici.
    Usput imam dvoje dece 29. I 25. godina i oni su moja deca a ne samo ćerka i sin.
    Bolje svašta jesti nego svašta pisati, neka vam je na čast.

  6. Da li se iko seca kada je drzava ulagala u psihijatrijsku zastitu van Beograda. Manjak kadrova, manjak vanbolnickih jefinica, nestasice lekova i nikog nije briga. Psihijatrijska odeljenja pri bolnickim ili klinickim centrima se vise bave telesnim problemima psihiatriskih pacijenata jer niko drugi nece zbog, neopravdanog, straha da ih primi i leci.

  7. @Darija ako ste od cele situacije koja je preteška za njenu mamu i sve koje ih poznaju našli da držite lekcije da li je mama rekla dete ili ćerka svaka vam čast.
    Pokijnica je bila veoma kulturna osoba kao i njena porodica. Možda vi to ne razumete ali ovo čita, verovatno, i njena mama. Sram vas bilo.

  8. Pa nece ni biti istrage jer su u krusevcu svi deo istog klana.policija,sudstvo i bolnica su u jednom klanu.a to im je marsal omogucio.

  9. A Ministarka Dana ?
    Sta cemo da njom, kao i sa Kisickom, zvanom Lapsus I “ strmoglav rast“.?

  10. Dete nego sto je za majku pa nek ima koliko ima godina .kakav komentar

  11. Volela bih da znam,kako i na koji nacin se lece pacijenti na psihijatriji.Kakvi su rezultati,da li ima izlecenih pacijenata koji vise ne uzimaju lekove.?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.