Pacoli: Papua Nova Gvineja nije povukla priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Arnauti lažu sami sebe, polako gube tlo pod nogama jer ih srpska diplomatija polako ali sigurno satire, moramo samo biti strpljivi, vreme radi za nas.

    1. Niko od nasih odlicnih novinara da se obrati Papuanskom Ministarstvu Spoljnjih poslova i zatrazi objasnjenje?! Umesto toga u ovoj medijskoj Stradiji, imamo imamo ‘nula’ cinjenica, ‘izjave’ Vucica, Pacolija … i tvoj ‘komentar’?!

  2. Ljudi, pa ja vise verujem ovom coveku nego coveku koji nas je ubedjivao da smo pobedili NATO i da nismo potpisali kapitulaciju u Kumanovu!!!

  3. Vise verujem zvanicnim dokumetima nego Pacolijevim lazima.Mora da vas puno boli sto je Papua povukla priznanje.

    1. Pacoli nije lažov. On je biznismen, multimilijarder koji se bavi građevinarstvom. Najveće poslove uradio je I sada radi u Rusiji. Sa Putinom je dobar prijatelj. Sa njim se viđa kad poželi bez problema. Više je živeo u Rusiji nwgo na Kosovu. Naravno zbog posla. Tečno govori 5-6 jezika među kojima Srpski, Ruski, Nemački, Engleski itd.
      S druge strane Dačić laže I još uvek sa SPS sprovodi politiku ratnog zločinca S. Miloševića I sve ovo je kod nas u Srbiji je normalno.
      Presudite sami

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.