Pajtić o izjavi Mikija Manojlovića: Prostački je slagao (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. E moj Miki…na šta si spao. Živiš u Francuskoj a veličaš autokratu i badita. Sramoto.

  2. Za razliku od SNS prozivki ovo je skolski primer izdajnika. Mislim na Mikija, prodaje drzavu i buducnost nase i svoje dece radi licne i finansijske koristi.

  3. Питање за дежурне критичаре и моралисте:Шта је и ко Бојан Пајтић наспрам Микија Манојловића?

  4. Ako ne znate sa budete pristojni onda nemojte ni da komentarisete toliko prostih ljudi ovde a zele da bude jos i pametni. AKO Vam se nesvidja gospodim Manojlovic pametnije bi vam bilo
    pre svakog komentara da se pogledate u ogledalo.

  5. Nekada sam u Mikiju prepoznavao snagu napretka i intelekta. A sad vidim da se bas ofucao, narocito duhovno.

  6. Komentari su samo dokaz da samoprozvana „pametnija i obrazovanija“ Srbija, nije ništa bolja od SNS Srbije. I oni svako drugačije mišlljenje dočekuju na nož. I oni diskredituju svakog ko nije sa njima, ma koliko je ta osoba iznad njih u svakom pogledu. Ali dobro, neka žive u svojim lažima, kada se osveste, biće kasno.

  7. Otišao je Miki u zagrljaj :Ristovskog,Goncića,Jezdića,Lidije Vukičević,Brunclik,Kemiša,Ace Lukasa,Karleuše,Cece,….

  8. Miki je slobodouman intelektualac. Sad kad vam se ne svidja njegovo mišljenje odmah ga gurate u blato. Pa nije to odlika prosvećenih. Vidi čovek svojim očima i ne boji se reći i pohvaliti.

  9. Sram vas bilo brišete komentare koji vam se ne dopadaju, nije ni čudo da se svi sankcionišu koji ne pričaju vašim jezikom!!!

  10. Ко о чему политичар о поштењу. Ма политичари нису људи.

  11. Ne znam ko vam je administrator,al’ mi nije jasno,pisao sam blizu 50 komentara i nijedan nije objavio.Ramišljam kak a ste vi u stvari novina.

  12. @Milos – Milose, to nije misljenje. Covek je izneo ociglednu i lako oborivu laz

  13. Oni su takve novine kao i njihove demokrate,sve koji drugacije misle oni blokiraju i ovde niko nesme da misli drugacije od Đilasa.

  14. Miki se već duže vreme na diskretan način preporucuje vlasti za neku od funkcija. Ambasada, kultura, Kusturica šema…

  15. I ja sad treba da upoređujem jednu svetsku veličinu sa jednim neubedljivim političarem sa mnogo putera na glavi. Neuporedivo!

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 10

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.