Pajtić: Prvi lider DS na Prajdu

Ostavite komentar


  1. Čovek koji nikada nije ni prstom pomakao da bi bilo šta uradio za LGBT zajednicu.Ovo je pokušaj istog da isprovocira desničare i klero-elemente i od parade zajedno naprave haos.

  2. Samo ako se skine go ili u kupacim gacama, a ovako obucen eeee to se "ne priznaje" kao podrska…hahaha.

  3. Pajtic je covek koji je toliko puta prevario gradjane da mu vise ni ne veruju da se zove Bojan.

  4. Ne shvatam zasto mediji uopste i poklanjaju svoj prostor ovom coveku kome vise niko u Srbiji ne veruje.

  5. Neverovatno je da čovek koji jer bio vlast 12 i 16 godina i koji nije tada podržao paradu ponosa sada poziva na njenu podršku, smatarm to dvoličnošću i političkom igrom, da je ponovo vlast Pajtić se ne bi zalagao za podršku parade ponosa.

  6. Smešno je na kakav način Pajtić pokušava da privuče pažnju. Stvarno se trudi na svaki mogući način, ali sve mu je uzalud. Svi znamo ko je on!

  7. Neka se Pajtić ne brine za prajd biće održan. Građani će podržati ovu manifestaciju. Gej populacija nije problem našeg društva. Bojan Pajtić svakako radi na tome da građani žive bolje. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući iz teške krize.

  8. Pajtić svakom novom izjavom za medije pokazuje da je ustvari još veći idiot nego što sam smatrao da jeste. Ne znam gde će mu biti kraj.

  9. I ovim se Pajtić trudi da privuče pažnju na sebe,sigurno je da on samo želi da privuče koji politički poen al neće mu uspeti jer je veoma dobro poznat narodu.

  10. Pa njemu je i mesto tamo,za drugo i nije,u principu on samo želi da politički poentira ali sam siguran da nikada više neće uspeti da prevari narod,jer ga je do sada mnogo puta varao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.