Deci sa posebnim potrebama iz udruženja „Naši snovi“ iz Valjeva podeljeni su novogodišnji paketići. Paketići u vrednosti od 30.000 dinara, za 70 dece, stigli su iz gradske osnovne škole „Sestre Ilić“. Načelnica opštinske uprave Valjeva Milena Pavlović kazala je da je još šest sličnih udruženja dobilo po 30.

Deci sa posebnim potrebama iz udruženja „Naši snovi“ iz Valjeva podeljeni su novogodišnji paketići. Paketići u vrednosti od 30.000 dinara, za 70 dece, stigli su iz gradske osnovne škole „Sestre Ilić“. Načelnica opštinske uprave Valjeva Milena Pavlović kazala je da je još šest sličnih udruženja dobilo po 30.000 dinara, kao i da je lokalna samouprava obezbedila objekat koji će biti adaptiran u Dom namenjen toj deci.
Udruženje „Naši snovi“ je, uz pomoć lokalne samouprave, konkurisalo resornom ministarstvu za sredstva za izgradnju i opremanje doma za decu sa posebnim potrebama. Valjevska opština je ove godine obezbedila i po 2.000 dinara za 700 dece evidentirane u Centru za socijalni rad „Kolubara“, dok je deci boraca poginulih u ratovima od 1990. godine na prostorima nekadašnje SFRJ namenjeno po 2.400 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari