Paković: Predstava o Srebrenici ima sudbinski zadatak u ovom društvu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Обзиром на то ко ће да направи ову представу, за коју заиста верујем да је важна, прибојавам се да би могло да испадне да овај геноцид нису починили другови који су читав век провели у највишим ешалонима авангарде радничке класе и официри који су сваке недеље седели у скамијама на политичкој настави, него „крупни капитал“ и „неолиберални поредак“….

  2. bre ja razumem da ovim glupostima mozes da mazes oci razmazenim slepcima iz kruga dvojke koji. nikad nisu otisli van slavije i koji zrna istorije ne znaju. Ali mi koji se secamo , nas ne mozete da zezate. Sta je prethodilo tom „genocidu“? Ko je tu streljan? Nekoliko meseci pre tog „genocida“ srbi iz okolnih sela su trpeli zulum oricevih bandita. I doso Mladic i spasio ljudima zivote od islamskih fasista! Uzmite i iskopajte sve leseve i ivdecete da su svi vojnici. Osim naravno ovih koje su islamski satanisti pokopavali u medjuvremenu da bi mogli da guraju svoj narativ o stradanju. Dosta bre vise lazi!

  3. pojma vi nemate a dajete sebi za pravo da nekom predajete istoriju. Pola glave ukupno nema u grupi koju ste skupili.
    Mala grupica autosovinista cija je najvatrenija zelja da jednog dana budu sposobni za autofelatio.

  4. Kakve veze ima srbija sa tim ,kome nabijate krivicu .
    Pisite malo o dogadjajima koji su prethodili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.