Milan B. (21) i Danijel D. (20) uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su izvršili teško krivično delo ubistva. Kako je juče saopštila Policijska uprava Sremske Mitrovice, uhapšeni se terete da su provalili u kuću Slavka R. u naselju Banovci-Dunav u nedelju pola sata posle ponoći, drvenim palicama mu naneli teške telesne povrede od kojih je kasnije preminuo, dok su njegovoj supruzi Radmili R.

Milan B. (21) i Danijel D. (20) uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su izvršili teško krivično delo ubistva. Kako je juče saopštila Policijska uprava Sremske Mitrovice, uhapšeni se terete da su provalili u kuću Slavka R. u naselju Banovci-Dunav u nedelju pola sata posle ponoći, drvenim palicama mu naneli teške telesne povrede od kojih je kasnije preminuo, dok su njegovoj supruzi Radmili R. (49) naneli lake telesene povrede zbog kojih je hospitalizovana.
Osumnjičeni su iz kuće bračnog para odneli pazar u iznosu od sto hiljada dinara, nešto manje od trista evra, mobilni telefon i pečat STR „Jelena“.
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti predati istražnom sudiji Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici u zakonskom roku, saopštila je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari