Palma: Nismo radili nezakonito, nego nepravilno

Grad Jagodina tužio lokalni medij zbog objavljivanja izveštaja i nalaza Državne revizorske institucije

Ostavite komentar


  1. Samo u Srbiji se ovo može dešavati. Kriminalac od jednog grada napravi privatno vlasništvo a sve zahvaljujući vlastima. Ranije se to dešavalo u Svilajncu kod Bidže.

    1. A vi znate,ziveli ste u Svilajncu?!!!Ova vladavina“Gospodina Pere“gora je hiljadu puta od gospodina Budimirovica.

  2. Po zakonu je sve sto je nepravilno. Ocigledno je, posto je pravilno suprotno od nepravilnog, da je pravilno protivno zakonu. Eto jos jednog objasnjenja o Mocartovom boravku u Jagodini sredinom proslig veka.

  3. Mafija uvek reaguje isto. Naravno i oni su usvojili neke „lepe“ manire pa ne pucaju odmah, prvo te malo muče a onda ti pomognu i skrate ti muke. Ako se neka luda glava usudi da se pobuni … pa sam je kriv …

  4. Nepravilno ili nezakonito,gde su pare?Ako je nepravilno pa ste nepravilnost ispravili,da li to znaci da su pare vracene?

    1. Ne, to znaci da je pravosudni organ, po pritisku izvrsne vlasti, obustavio sve radnje u vezi istrage protiv lokalne vlasti u Jagodini. Uobicajena matrica zadnjih 6 godina u Srbiji.

  5. Dok je Palmi Kolubare i ostalih drzavnih firmi iz kojih vuce ogromnu materijalnu korist budzet Jagodine mu nije toliko vazan sem da se tu i tamo po nesto provuce. Palma je jedna od najacih politickih figura u politickoj mafiji Srbije. Ne zaboravimo da je on „poterao“ i prvi podrzao kandidaturu predsednika Srbije…

  6. Ako je nesto nepravilno, onda je suprotno propisima. Ako je nesto propisano zakonom, onda je valjda protivzakonito. Koliko je nezakonito to mora da kazu odgovarajuce institucije? Ako su se davali poslovi bez tendera, kako ste naknadno sproveli tender ili ste ponistili ugovor i raspisali tender? Ko je dobio na tom tenderu? Nabavka bez javnog tendera je protivzakonito.

  7. Vreme je da se Palma posveti klasicnoj muzici koju deloke bolje poznaje nego da bude odgovoran za vodjenje poslava opstine;

  8. U ovoj drzavi nisa nije tako jednostavno crno -belo. U Jagodni je prakticno sav novac za medije dobio RTV Kopernikus, u Ćuprji nabrzinu izmisljena lokalna RTV kojom upravlja SNS, zasto se i toga nije dotakao urednik Moravskih vesti. Mozda zbog toga sto su Moravske vesti ipak dobile pracence medijskog kolaca u Ćupriji, zasto se ne pise o raspodeli drzyvne budzetske pomoci u Despotovcu, 80 miliona pomoci za Despotovac ali 20 miliona skupstinskom odlukom za privatnu firmu odornika i celnika JS u Despotovcu…ah da zato sto svim time pravlja SNS…

    1. Bravo, da doprinesem vašem komentaru, možda ste slučajno smeli sa uma, predsednici u Svilajncu i Paracinu imaju ,,svoje“ televizije i daju im najveća sredstva, oko 90%, iz projektnog finansiranja, dok 10% podele među desetak medija. Ali u Jagodini jedino RTV Kopernikus dve godine zaredom dobija sve pare i troši ih mimo projekta, odnosno nepravilno…Jedino predsednik u Rekovcu nema svoju televiziju, možda mu ovi komentarom dam ideju da je formira i prebacuje sebi sredstva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.