Kako je izgedala pandemija svinjskog gripa?

Pre 11 godina

Ostavite komentar


  1. Hvala vam za ovaj članak. Niko i nigde do sada niti je šta javno rekao niti objavio ovakve podatke.
    Kada bismo imali još podataka o ostalim vrstama gripa koji hara svake godine čim nastupi hladnije vreme imali bismo daleko realniju sliku. I sve mi se čini da bi ta slika pokazala da se ova vrsta gripa ne razlikuje po svojim karakteristikama i posledicama, možda, ne više od 5% od ostalih vrsta gripa. I da je belosvetska mafija konačno uspela da zatrese celu Planetu kako bi se sledeći put vakcine prodavale u milionskim i bilionskim količinama. Neka bilo koja zemlja pokuša da pri sledećoj najezdi virusa ne kupi milione vakcina!

      1. Nešto se jako ne slaže. 18.446 umrlih u svetu na 1 milijardu obolelih, smrtnost ne može biti 0.02 odsto. Koje su vaše informacije?

  2. Molim Vas da prekontrolišete cifre i javite mi ispravku. Ako je, kako navodite u tekstu, zaraženo 1 milijardu ljudi u svetu, a umrlo 18.446, to smrtnost nikako ne može biti 0.02 odsto.
    Inače članak je odičan, hvala.
    Pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.