Panić: Dok govorim istinu i radim po zakonu, ne plašim se nikoga (VIDEO)

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta odgovarao na pitanja građana na Fejsbuk strani Danasa

Ostavite komentar


  1. Bravo Panicu…dižeš im pritisak. Verujem i da te mali Alek sanja…nocna si mu mora. A ne daj bože da ti se nešto deyi…to bi im bilo zadnje.

    1. Ja prvi odbijam da dam svoj potpis podrske ne zato sto mislim da krizbi stab radi dobro, cak sta vise mislim da radi lose, ali odbijam zbog podrske i mesta u opozicionim medijima koje dobijaju neke licnosti iz „gradjanskih“ stranaka i koji neverovatno sinhrono uz podrsku povlace i potrebu za priznavanjem realnosti Kosova i genocida u Srebrenici

  2. E, moj g. Paniću, u Srbiji se zakona ne plaše oni koji su se nakrali, da mogu sve platiti i kupiti…najpre nadrljaju oni koji pošteno rade i ne saviju kičmu…

  3. Gospodina Panića na čelo kriznog štaba, da vidimo kako će rukovoditi i donositi odluke. Najlakše je kritikovati druge.

  4. Ko tebi ima da preti POSTOVANI lezi lebovicu i zbog cega pa ti si jedno jadno isfrustrirano i iskomplerisano stvorenje koje ne zasluzuje ni prekor a kamo li ptetnju.
    2000 hiljadr lekara bar nesto i to cranacki rade i imaju pravo na REC I GLAS a nikako VI POSTOVANI LOVCU MA MUVE
    NAZALOST IZGLEDA DA SE NISMO RAZUMELI!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.