Rade Panić: Nikada nisam mislio da ću zahvaljivati SNS-u, molim ih da poslušaju ministarku Grujičić

Ostavite komentar


  1. SPS jase na grbaci Srbije i srpskog naroda jos od 1941 , mozda i ranije, menjaju im ali cud jok. Sve su okrutniji.

  2. i prilika domaćeg zdravstva, a i medicinskog fakulteta. Kad god vidite nekog takvog, zapitajte se u kojim uslovima se školovao i profesionalno napredovao.

  3. Eto još jednog primera koliko se ministri u „vladi“ pitaju za bilo šta !?

  4. Ako je sve to istina treba je smeniti i da odgovara,ali mi i ovaj doktor nesto para i oci i usi.

  5. To je diktatorka i osvedocena lopurda ali ocigledno da tu bolesnicu drzi neko iz vlade i pljacka bolnicu zajedno sa njom.

  6. Celo zdrastvo je katastrofa vise nemamo gde ni kod koga da se lecimo niko se ne bavi zdrastvom.Podrska doktorki mireli koja je izgubila brata isto sam i ja prozibljavala agoniju kad mi je muz bijo bolesstan od korone kako su se lekari ponasali.Otisao je u bolnicu sa malim zapalenjem pluca 4 dana nisu mu snimili pluca dok mu nije naglo pogorsalo i oni su njega otpisali danema sanse da prezivi iproveo je .20.dana u mukama niko nije obracao paznju na njega jednostavno on mora da umre,dali ce mo nekad dobiti odgovor sta se tu i sa tim ljudima koji su u mukama umirali bez ikakve pomci lekara osim anestezijologa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.