Panić: Od posledica korona virusa preminula 104 lekara u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek je dokaz da postoje i gori od najgorih. Takva patetika i takvo glumatanje je zaista tesko gledati i citati

  2. Poštovani Rade,
    Ne umanjujem gubitke, svaki je tragican i isto toliko tužan, ne omalovažavam žrtve.
    Samo me zanima da li imate informaciju koliko ljudi je preminulo na poslu (ne lekara) tokom prethodne godine? Evo znam da su kod mene na poslu, tokom prethodne godine, preminulo 12 kolega. Da li se neko time bavi? I ne, ne radim u zdravstvu…

  3. Zdravstveni radnici nisu mogli da izaberu goreg predstavnika od ovog dr Panića, što se čini neverovatnim.

    Pa on je politikant, i ništa više.

    Kako ga trpite.

  4. Nije samo do opreme i države, ima i do toga kako se ponašaju lekari. Igrom slučaja, više puta sam morao da idem do zgrade kliničkog centra u kojem je, između ostalog i kovid bolnica. Iako je epidemija uveliko trajala, video sam 2 scene koje su me zaprepastile. Jedna je čestitanje doktora na hodniku, uz ljubljenje 3 puta, srpski, bez maske. Drugo je to da, iako je bio zabranjen ulaz u bolnicu (samo do pulta je moglo da se ide, mada ne znam zašto su i to dozvolili), hteli su da me pošalju da sam kroz bolnicu jurim doktore zbog rezultata. Samo zbog moje savesti nisam to uradio. O nošenju maski ispod nosa nema potrebe da pričam.

  5. Užas!
    Neka vam je večna slava i hvala, lekari heroji.
    Krizni štab na čelu sa Brnabićkom kaže šta???
    Niste kasnili sa merama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.