Panić: Radna grupa za analizu slučajeva kovida deo početka izborne kampanje

Ostavite komentar


  1. Po ovom gospodinu, u Srbiji je od Kovida umrlo više lekara nego u celom ostatku sveta zajedno…. Ako je to stvarno tako, onda se postavlja pitanje zašto da slušam savete ljudi koji ni sami sebe ne umeju da zaštite? Razmišlja li Panić o tome?

    A na ovo „Zašto se pravi treća kovid bolnica u Novom Sadu kada kovid prolazi“ mogu i ja da ponudim odgovor: Zato što prolazi Kovid-19, ali dolazi Kovid-21.

    „Ja sam anesteziolog i znam da mrtav može da se vrati u život“, nastavlja Panić.

    Paniću bolan, da je taj bio stvarno mrtav, ne bi ga ti nikad „vratio u život“, poručuje ti Hristos. Taj je bio „blizu smrti“, a ne mrtav. Razlika je kao „trudna“ i „za malo pa trudna“.

  2. Radna grupa mora omogućiti građanima da im dostave informacije o preminulim od COVID-a, a za koje su lekari naveli drugačije uzroke smrti. Prevelika je bila gužva na testiranju i nisu se čekali rezultati brzih testova 15-20 min već svega nekoliko minuta. Treba uporediti broj dnevno testiranih po ambulantama sa realnim brojem koji se stvarno mogao testirati za dato vreme. Ogroman broj pozitivnih pacijenata je svesno prošao ispod radara!

    1. A testovi inače pouzdani k’o vrbov klin… Ovo ostalo vam otpisujem kao „nagađanje sa predumišljajem“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.