Panić, Sindikat lekara i farmaceuta: Mnogo toga se krije, velik je upliv politike

Ostavite komentar


  1. Ako imalo drzite do novinarstva treba da pozovete ovog coveka i napravite opsiran interviju.Gojgicka je pokusavala da sto vise skrene razgovor sa kritike vlasti…

  2. Gdine Panicu, gdin Radovanovic je izjavio za jedan medij da je bio pozvan da bude clan kriznog staba na pocetku epidemije ali da je on to odbio.
    Ako je to tacno onda je u najmanju ruku licemerno da sa strane kritikuje mere koje je aktuelni krizni stab doneo u saradnji sa drzavom.
    Jos je izjavio da mu je drago sto je odbio poziv jer bi na neke poteze npr predsednika prilikom posete u unutrasnjosti Srbije a za koje postoji sumnja da nisu u skladu sa donetim epidemioloskim merama morao da reaguje.
    Nije mi jasno da covek koji je ceo zivot posvetio epidemiologiji i koji vazi za respektabilnog strucnjaka nije hteo da ucestvuje u izazovu veka kada je epidemiologija u pitanju.
    I kakve veze ima ako bi morao da reaguje.
    Legitimno je i cast ako te drzava pozove da pomognes svojim znanjem, a ako predsednik krsi mere onda je takodje casno da mu se to bez uvijanja kaze.
    A ako se on oglusi na to i ako ne postoji podrska ostalih kolega u vezi toga, onda je takodje casno da se istupi iz takvog kriznog staba.
    Opet kazem jeste legitimno da se odbije poziv, ali onda makar ne treba davati kriticke izjave jer je izgubljen kredibilitet.
    Drugo bi bilo da je on zeleo da pomogne a da nije pozvan, ali je cinjenica da jeste pozvan.

  3. Dr.Radovanović je danas izjavio da nije bio pozan u Krizni štab a da jeste prihvatio bi i da su u štabu neki od njegovih doktoranata.Čitav intervju se može pročitati na Nova s.

  4. Sada je kasno za prepirke i preispitivanje donetih odluka…ovaj krizni stab nije los i mislim da se maksimalno trudi da pomogne… to sto je ogranicen politikom nije njihov problem?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.