Panić: Vučić nastavlja da omalovažava medicinske radnike

Aleksandar Vučić tvrdi da su neki medicinari jedva dočekali da odu na bolovanje tokom epidemije, sindikati kažu - možda pojedinačnih slučajevi

Ostavite komentar


  1. Pitajte lekare koji su radili tokom pandemije u Kovid bolnicama nek vam oni kažu!

    1. Zdravstveni radnici nisu dobili povećanje plate 10% nego dodatak na efektivni rad na platu 10%,što znači da je to dodatak samo na osnovnu platu a nije povećana cena rada,žalosno da oni koji su bili prisiljeni da idu na odmor,u izolaciju nisu dobili ni to

  2. Svaka cast onim medicinskim radnicima koji su na prvim borbenim linija protiv korona virusa.

      1. I ti delis gradjane Srbije na botove i skotove. Vidi se tvoja kultura a obrazovanje ti curi iz nosa. Cim neko ne misli kao ti taj je nepismen i bot. OK neka ti bude, ti si pismen i skot.

    1. Kolika ti je plata sada Panicu, i da li si ikada imao vecu. Od kada je to omalovazavanje zdravstvenih radnika. Ali vidi se u koju i ciju tikvu duvas cim tvoje izjave vidim u Djilasovim novinama.

  3. Omalovazava a drzava daje povecanje od 10% samo u prvom kvartalu… kako to ?

    1. Da imaš trunke obraza, znao/la bi da je tih 10% čisto omalovažavanje. Zato nastavi da grickaš sendvič, za bolje i nisi.

  4. Svaka čast svim zdravstvenim radnicima koji su bili na prvoj liniji odbrane tokom pandemije. Ipak i to su samo ljudi, i medju njima ima i dobrih i losih predstavnika struke. Istina je da su se timski i hrabro izborili i odgovorili na sve izazove koje je donela pandemija,

    1. I treba pojedine da ponizava i omalovazava, statiraju iza njega , klimaju glavama i tapsu kao klovnovi, nepojmljivo mi je na sta su neki spremni zarad licne koristi…

  5. U pocetku su lekare sa prehladom slali na bolovanje 2 nedelje jer nisu imali testove da provere.

    1. Niko ih nije ni imao u svetu, pandemija je bila nešto sasvim novo, i greške su se dogadjale.

  6. Nije bilo nikakvog povećanja već samo stimulacije od 10%. pričati zidu ili balvanima sa dna botovske kace je isto. Laž je da je povećana plata zdravs. radnicima.

  7. Dosta nas zna iz ličnog primera da je nažalost bilo onih lekara i sestara koji su naprasno u trenutku zahuktavanja pandemije otišli na bolovanje. Velika je to sramota, jer su položili SVETU Hipokratovu zakletvu, a tim „bolovanjima“ su pokazali da nisu dostojni bele uniforme.

    1. Ne kaže se uzalud da svaki čovek gleda svet sopstvenim očima – tako i vi pripisujete drugima vaše motive. Nije vam palo na pamet da su neki zaista bili bolesni, već ste uvereni da su lažirali bolovanje. Naše misli govore više o nama nego o drugima.

  8. Svaki pokušaj da na bilo koji način pripišu Alkeksandru Vučić da onalovažava medicinske radnike, je velika laž od strane pojedinaca. Koliko ih ceni i poštuje je pokazao mnogo puta. Narod ih takođe ceni i poštuje Svaka cast onim medicinskim radnicima koji su na prvim borbenim linijama borili protiv koronavirusa.

    1. Naravno, posebno ih ceni kao „topovsko meso, koje se zrtvuje u ratu kao i svaki vojnik“. Tu sramotnu izjavu je dao licno pomenuti predsednik drzave. A zatim je podrzao Zeljka Mitrovica u nadrilekarstvu i poslao ga da dodatno ponizava zdravstvene radnike, posebno lekare.

  9. Svi zdravstveni radnici koji su bili na evidenciji nacionalne službe za zapošljavnje su dobili posao za stalno, i već treći put su im plate povećane za manje od dve godine, i to nikako ne može da se nazove omalovažavanjem, i vredjanjem.

  10. I treba pojedine da ponizava i omalovazava, statiraju iza njega , klimaju glavama i tapsu kao klovnovi, nepojmljivo mi je na sta su neki spremni zarad licne koristi…

  11. U tom smislu je i hapsenje bar jednog lekara pred svake izbore. Valjda sa ciljem da se vlast „dodvori“ narodu. Prisutna je negativna propaganda prema zdravstvu preko 20 godina. A kada je frka ili kada prodju izbori, onda su doktori opet svima dobri. A pritom se nekome unisti ugled, porodica, karijera. Velika je greska sto zdravstvo ćuti. Odavno je potreban generalni štrajk zdravstva sa potpunom obustavom rada, pa se vi dragi narode sami lečite. Tako je bilo u mnogim Zapadnim zemljama, pa su se tek posle toga stvari dovele u normalu. Ovako cemo da nastavimo da polako gubimo lekare u nenadoknadivom broju. Jer logicno doktori zbog svega napustaju drzavnu sluzbu, a i Srbiju.

  12. Zar je omalovazavanje zdravstvenih radnika konstantno povecanje plata i bolji uslovi za rad.

  13. Vucic ne omalovazava samo medicinare nego ceo narod jer smatra da su Srbi glupi, ograniceni i ne pamte dobro. Na svu srecu generacije su se promenile a ono kako on skuplja politicke poene je zastarelo i veoma dosadno kao reklame. Koga briga sta on jede ili ne jede. Koje god novine da kupis Vucic je svuda pa se ljudi pitaju ima li on zamenike. U kojoj zemlji ste videli da predsednik otvara i fabrike i puteve i bolnice valjda to rade gradonacelnici. Od silne zelje da je svake sekunde u javnosti samo postaje dosadan. Kako to da ga do sada nije interesovalo ime politicara pedofila u tolikoj meri kao sada pred glasanje. Igor Juric zna kakvo nam je sudstvo i da u ovoj zemlji nisu svi jednaki pred zakonom zato je covek lepo reko da ce sve objaviti kad ima cvrste dokaze a sada mu odjednom prete zatvorom. Zasto pa generano to je posao policije koja ne obavlja svoj zadatak i umesto da mu zahvale oni mu prete SRAMOTA PO KO ZNA KOJI PUT ZA NASU ZEMLJU i sramota je uopste spomenuti neki zakon.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.