Panović: Novčano pomoći Danasu je pošteno i odgovorno

Povodom pokretanja Kluba čitalaca Danasa

Ostavite komentar


  1. Nije mu dosta što ga za cenzurisanje javnog servisa plaćam preko računa za struju, nego ‘oće još.

  2. Pomagao sam i Peru Lukovića pa se danas grizem za pozadinu.
    Danas dosledno ne objavljuje baš one suštinski bitne komentare nego odmerava količinu istine i “ glasnosti “ Tako se nećemo pomagati.

  3. Uz duzno postovanje za ono sto je Danas nekada predstavljao, danas je to postala platforma za levicarsku propagandu. Ulaskom BBC i CNN, te davanjem prostora raznim NGO aktivistima, to je samo placenicka zuta stampa. Zar ne vidite da CNN i BBC propadaju?

  4. Veli broj potencijalnih pretplatnika se plaši otkaza jer rade na javnom poslu, za malu platu, nemaju ušteđevinu, imaju kredite i 1.000 din. im je veliko, ko kuća. Opet predlažem sistem sms donacija po ugledu na Unicef. Sami određujete iznos mesečne donacije a i anonimniji je.

    1. Mislim da je od 700 000 članova SNS njih 650 000 socijala dok je njih 50 000 krem. Danas uglavnom radi u interesu tih 650 000 a pod lupom drži tih 50 000 (možda preterujem, sigurno i među SNS-ovcima ima koji procenat srednje klase, sigurno ima i normalnih i poštenih koji veća znaju da to i ne ide najbolje ali nešto ne dostaje). Dok Danas čita najverovatnije presovana srednja klasa, akademski sloj. Pretpostavljam da je na njima izazov da održe ovaj list živim. Tako da mislim da jeste bolje ko koliko uzmogne. Moj mesečni domet je negde oko 500 din. Klošarski ali u odnosu na primanja…

  5. Једина могућност за лист Данас јесте куповина новина на трафици и интернет издање у Дијаспори.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.