JKP Parking servis najavio radove: Koliko će trajati i u kojim ulicama će se izvoditi? 1Foto: Parking servis

Javno komunalno preduzeće (JKP) „Parking servis” Beograd saopštilo je danas da će od 22. jula do kraja avgusta biti izvođeni radovi na zameni parking senzora, koji funkcionišu u Sistemu za praćenje slobodnih parking mesta, na teritoriji opštine Vračar.

Radovima će biti obuhvaćeno oko 1.400 obeleženih parking mesta, koja se nalaze u žutoj parking zoni, u oblasti oivičenoj Beogradskom, Makenzijevom, Kursulinom, Golsvordijevom ulicom i Bulevarom kralja Aleksandra.

Tokom zamene senzora, na terenu će biti angažovane i dizalice „Parking servisa“, koje će premeštati parkirana vozila na najbliža slobodna parking mesta, što će uticati na usporeno odvijanje saobraćaja u ulicama u kojima se izvode radovi.

Kako bi eventualni zastoji što kraće trajali, a radovi se što brže odvijali, „Parking servis” apeluje na vozače da, shodno obaveštenjima, svoje automobile parkiraju u ulicama koje nisu obuhvaćene redovnim održavanjem.

Informacije o dinamici radova vozačima će biti dostupne u štampanom materijalu, koji će biti istaknut na parkiranim vozilima i ulaznim vratima poslovnih i stambenih zgrada, kao i na sajtu Parking-servis.co.rs i u kol-centru grada Beograda, na broju 11-0-11.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari