Na osnovu Odluke o javnim parkiralištima Opštine Sremski Karlovci, JKP Parking servis organizovaće i naplaćivati parkiranje za vreme održavanja Grožđebala u periodu od 11. do 13. septembra u Sremskim Karlovcima, saopštilo je ovo preduzeće.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Parkiranje će biti organizovano na sledećim lokacijama: Kod semafora, preko puta Saveznog centra za mehanizaciju; između železničke stanice i stovarišta „Dragojlović“; postojeće parkiralište za autobuse, gde će se parkirati i autobusi i putnička vozila; između železničke pruge i magistralnog puta, kod semafora; Kišova bara, iza zgrade policije.

Parkiranje će se plaćati na ulasku na parkirališta, po ceni od 200 dinara za ceo dan, za putničke automobile i 400 dinara za autobuse, za koje je obezbeđen dovoljan broj mesta na starom parkiralištu za autobuse.

Parkiranje će se naplaćivati od 10 do jedan po ponoći.

„Pauk“ služba će dežurati u saradnji sa saobraćajnom policijom jer se u vreme ove manifestacije očekuje veliki broj automobila i saobraćajne gužve, navode iz Parking servisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari