Povodom 22. aprila – Dana planete Zemlje – zaposleni u kompaniji „Zdravlje Actavis“ i deca vrtića „1001 radost“ uređivali su parkić na Masarikovom trgu, u centru Leskovca. Između ostalih akcija, sređene su zelene površine, popravljene klackalice i zaštitna ograda, a akciju su podržali i zaposleni u firmi „Pčelice“ i HIP-HOP-u.

Povodom 22. aprila – Dana planete Zemlje – zaposleni u kompaniji „Zdravlje Actavis“ i deca vrtića „1001 radost“ uređivali su parkić na Masarikovom trgu, u centru Leskovca. Između ostalih akcija, sređene su zelene površine, popravljene klackalice i zaštitna ograda, a akciju su podržali i zaposleni u firmi „Pčelice“ i HIP-HOP-u. Dan planete Zemlje obeležen je u Centralnom gradskom parku izložbom dečjih likovnih radova na temu „Planeta Zemlja i mi“, i programom „Ala je lep ovaj svet“, koji su pripremila deca Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“, a kompanija „Zdravlje Actavis“ poklonila je vredne darove autorima tri najbolja likovna rada.
U okviru manifestacije deca su kredama u boji na asfaltnim stazama u parku crtala našu planetu, a osnovci iz sportskih klubova imali su program u okviru akcije „Sportom do zdravije životne sredine“.
Dan planete Zemlje bio je i u znaku zvaničnog početka akcije prikupljanja starog papira, koja će trajati do 5. juna, svetskog Dana zaštite životne sredine, kada će pobedniku u ovoj akciji kompanija „Zdravlje Actavis“ uručiti tradicionalnu nagradu za najefikasniji doprinos zaštiti životne sredine i očuvanju prirodnih resursa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari