Parlamentarna dekoracija

Uvrede & podmetanja

Ostavite komentar


  1. Parlament i demokratija su uvod u diktaturu!
    Jedino civilizovano resenje je Ustavna republika!
    Mora se znati koja su zagarantoibana prava gradjana (zivot, sloboda izrazavanja, privatna svojima, pravo na posedovanje oruzja, habeas corpus) i ona moraju biti neprikosnovena!
    Ustav se mora postovati, a nikakva diktatura vecine nad manjinom ne sme biti dozvoljena!

  2. Postovani Viktore, iako ste izuzetno plasticno opisali svu bespotrebnost egzistiranja Vaseg parlamenta, ne mogu a da ne primetim da smo mi, kao i obicno, otisli korak dalje. Za razliku od Vaseg ukrasa, nas se nije ni okupio, svestan zahteva trenutka, koji nalaze socijalnu distancu. Vas ukras se okupljanjem batrga u pokusaju dokazivanja svog postojanja, dok je nas momentalno iskazao fakticko stanje, koje je vladalo i pre korone. Preispitujem jednu notornu cinjenicu: lutke kao nesto nezivo ne mogu da budu nosioci patogena poput virusa. Zasto je onda nas Veliki opsenar raspustio svoje pozoriste lutaka, a Vase i dalje igra predstave? Mi si, za razliku od Vaseg sponzora, vec odavno ne postavljamo pitanje iz naslova knjige, jer je kod nas sve vec otislo u deo tog naslova. S postovanjem!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.