Parolom „Kad se vojska na Kosovo vrati…“ prekrečeni murali Juriju Gagarinu i Džonu Ridu u Zemunu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Odroni i opasnost za Srbiju su i jedni i drugi. Ko misli na buducnost svoje dece, samo neka ide negde preko.

  2. Vojska ne može da se vrati na Hidrobazu u Zemunu, a vratiće se Kosovo…?? Ajd da pogledamo i taj nacionalni film- projekat, u režiji plaćenih farbača murala…!! Sve džukci zapišavaju jerbo komunalna milicija, kao deo sistema- spava….

  3. Neki primitivci su istim šablonom unakazili i zgrade u unutrašnjosti Srbije. Ne sumnjam da iza ovog sra.. stoji AV-ov kvazipatriotski, a zapravo kleptokratski režim. Kod tih Šešeljevaca „patriotizam“ je biznis, veoma unosan.

  4. Zaboga!? Kako su se usudili da prekreče zid u Zemunu a da nisu pitali komunističke onladince. A ta komunistička omladina bi nam prvo trebala objasniti sklopljen ugovor o unuštavanju srpstva, koji su potisali za ustaše Mile Budak, a za komuniste Moša Pijade. Lepu tradiciju gaje !!

  5. Ko finansira to farbanje?
    Ako ta vojska stvarno krene pa se opet zavrsi bombardovanjem?
    Ko ce za to odgovarati?
    Ministar informisanja?

  6. „Kad se vojska na Kosovo vrati“ je kao – kad bi moja baba imala jaja, bila bi deda…

  7. O kakvoj vojsci bre pričaju ovi sto ispisuju grafite, pa tu vojsku vam je predvodio vulin, bata keramicar, a sad onaj smrdljivi vucevic, bruke jedne što se niste urcili kad su on dolazili na čelo vojske.Sto se niste bunili kad je riotinto krenuo da kopa po Ceru, ako u opšte znate kakva je bitka tamo vodjena.

  8. Ulicni ratovi muralima pretvaraju Beograd u tipicne Juznoamericke favele i slamsove, ili pre bi se reklo u orijentalne kasabe naseljene Anadolskim Kurdima. U tim predelima je mural glavni nacin politicke artikulacije. Inace sam mural sa svojom crveno-plavo-belom podlogom i velikim zutim slovima, neodoljivo potseca na reklamu za neki palanackii cirkus koji upravo gostuje u nasem gradu.

  9. Ne videh veću budalaštinu od ove parole! Može neko da peni i da me vređa koliko hoće, ali pisac ovih idiotskih parola sigurno neće biti u toj „vojsci“! Pun mi je više kufer ovih kafansko-parolaških rodoljuba i patriota! Od njihovog busanja u junačka prsa zvoni cela Srbija! Preporučujem, pre uzimanja puške ili četke u ruke, stavljanje prsta na čelo!

  10. Ovo postaje otužno. Iskreno očekujem da ćete uskoro hvaliti Mitrovića i PINK. Samo zato što odgovara tekućem zapadnom narativu.

  11. Dobro, ovo sve ima smisla, i Gagarin i Rid, pa čak i ovi komunisti šta govore. Ali, kako se jedan dnevni list može baviti šta je na kom zidu napisano, a šta je pre toga na tom zidu stajalo? I šta je ko rekao povodom toga? Itd. Ako je to novinarstvo, onda bolje da ga nema. Nije baš slučajno što su Kurir, Blic, Pink mera naše propasti, budući da drugog prihvatljivog novinarstva nemamo, osim Politike povremeno,

  12. Sve je ovo uizvedbi Srpske Najezde Skakavaca. Rajcaju kosovski patriotizam, dok istovremeno pljačkaju budžet sa 800 miliona evra godišnje, koliko se zvanično „uloži“ u srpski deo Kosova.

  13. „Kad se vojska na Kosovo vrati …“ Malo morgen, reče onaj što je tu vojsku sa Kosova i povukao.

  14. Skiro ceo Beigrad Zemun Batajnica imaju Kad se vojska na Kisovo vrati i to niklo navidno preko noci a kamere nusy nusta zabelezile.? Neko debele oare uzeo za ove natpise a 1999 god je vojska itisla sa Kosova

  15. Ето кад су Британци одбили да прекрију споменик Јурију Гагарину и нису га се одрекли ни у време претњи из Москве да ће их збрисати са лица Земље, нашли се неки паметни Срби да га избришу. Он је понос целе планете, а ми смо себе избрисали овим гестом.

  16. Komunisti su više puta u proteklih par meseci prostestovali protiv „nezavisnog“ Kosova. Skupili su i međunarodnu podršku, zahvaljujući njima ceo komunistički pokret u glas viče „Kosovo je Srbija“. A ove budale što kreče murale Kosmet verovatno ne mogu da pokažu ni na karti

  17. Американац „велики пријатељ Српског народа“……?…..

  18. Moleri zašto i po čijem zadatku to radite?Vama smetaju dva čoveka koja vam ništa nažao nisu učinila.Naprotiv,oni su voleli Srbiju.Pošto mi još niko nije rastumačio značenje grafita, moram da kažem.Vijska sa ovakvom bagrom na vlasti i generalima jajarama, vratiće se vojska na Kosovo kad oni povedu svoju decu, braću, u rat. Nisu oni budale da se liše svih beneficija koje imaju.Vojska će pre pucati u svoj narod nego krenuti u rat.

  19. Taj savez pod hitno treba zakonom zabraniti, jer ovo je Srbija a ne Jugoslavija. A znamo da su komunisti bili najveći dželati Srba!
    Umetnici mogu da umetnički naslikaju Kada se srpska vojska na Kosovo vrati!
    Živela Srbija!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.