Parović: Ponašanje voditeljke sa Dačićem sramota za RTS

Ostavite komentar


  1. Rts treba da bude samofinansirajuci i onda će morati da radi korektno da bi imao profit. Ovako vlast otima od građane, Finansira RTS narodnim parama i koristi ga za svoje interese, predplata nesme biti otima čina radi nečijeg interesa. Penzionerima su oteli deo penzije i još uvek otimaju na ime predplata za rtssto nema nigde u svetu

  2. Да ли може неки правник или адвокат да покрене иницијативу да се ова пљачка за РТС некако не плаћа. Није нормално да ти они везују пљачку за струју. Мора да постоји неки начин да се ова пљачка једном прекине.

  3. Živim za dan kada će kratkonogi Janjevac da odgovara na pitanja, ali ne nameštena, novinarki tzv RTS-a, udobno zavaljen u fotelji sa kojom je srastao, nego javnog tužioca, u stojećem stavu. Nadam se da taj dan nije daleko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.