Pas koji je usmrtio Novosađanina nije uspavan: Čeka se odluka tužilaštva i veterinarske inspekcije

Ostavite komentar


  1. Ja bih da se kučence pusti na ulicu ili da se leči u mentalnoj ustanovi, hrani, doji. Moj retriver bre samo da ujede nekog koliko ga volim ne bih se protivio da ga uspavaju,ma ja bi ga uspavao. Kakvi pitbulovi, to čuvaju oni kojima savrst nije čista.

  2. Za ljude koji ubiju – psihijatrijska evaluacija i/ili suđenje. Za životinje koje ubiju – usmrćivanje. A što se tiče dobrog ponašanja u zatvoru/zoohigijeni: sećate li se intervjua sa silovateljem? Godine 2007 je izvršio niz napada (da, radi se o silovanjima), samo nekoliko nedelja pošto je pušten iz zatvora u kome je bio zbog više silovanja počinjenih u vreme kada je bio 14-godišnjak. Tokom služenja zatvorske kazne ni čuvari, ni zatvorenici nisu imali problema sa njim. A onda je izašao…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.