Pašalić: Depersonalizovati zaštitnika građana

Ostavite komentar


  1. DALI POSLE ONAKVOG,,IZBORA,,,,NEZAVISNOGI DEPERSOLIZOVANOG,OMBUNDSNANA DA SE ŠEŠELJEVA BAVEVINA NADA PRVOM,POKUCAJU NA VRATIMA ,,IZNAJMLJENOG STANČIĆA U BEOGRADU,DA ne luta po rodnom joj gradu,i,,amnnetu, sa,,čuvenim,,amanetom i ,,značajnom,5,om Mestu,,U ,,Spontano,zauturenoj,listi, za EU. ..

  2. Pa ako je istina da je ovaj "gospodin" vodio striptiz klub onda je SNS prevazišao sam sebe.Po toj analogiji možda bi ministar za finansije mogao da bude neko ko je vodio tombole. Nadam se da su ovo izmislili zli jezici jer ako u tome ima bar malo istine onda je mnogo crnjr nego što izgleda

  3. Ako je istina da je ovaj "gospodin" vodio neki striptiz klub onda je SNS prevazišao sam sebe. Po analogiji ministar finansija bi mogao da bude neko ko je vodio tombolu ili neku sličnu lutriju. Nadam se samo da su ovo smislili neki "zli jezici" jer ako nisu crnjr je nego što izgleda

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.