Pašalić: Jedino tačno da su dvoje zaposlenih

Zaštitnik građana demantuje da je stanarima u hotelu Bristol rečeno da više nema stanova za raspodelu od Ministarstva odbrane

Ostavite komentar


  1. Pašalić je poznat kao čovek koji uvek govori istinu i da veruje svojim saradnicima i da uvek zastitnički stane iza njih (kad bi se šalili). Ma dajte, molim vas. Proverite u Prekršajnom sudu informaciju o njegovom potezu kad je imenovan na novu funkciju – smenio je dvoje svojih zamenika koji su mu godinama vukli posao. Ne verujem da je drugačiji kao zaštitnik jer vuk dlaku menja ali ćud nikada! Tako i sad, shvatio da nije baš taktički odradio ovaj posao, da to može da proizvede posledice pa bolje da žrtvuje svoju pravnicu, nego da njega iskritikuje Vulin ili, ne daj Bože AV. A pravnica, koja je verovatno do sada sve radila u dogovoru sa njim, biće puštena niz vodu i sigurno i pomerena sa tog mesta na kome je, tako da od jednom neće biti njeogov čovek od poverenja.

  2. Sefe, jel sa Vama sve ok? Vi se svadjate sa prituziocima, preko Danasa. Novinari pisu ono sto im izjave stanari Bristola. Kada se vratis sa puta oko sveta, poseti ljude, razgovaraj, pa onda dajte zajednicku izjavu za medije. A ljudi ce, svakako, vise verovati ojadjenim ljudima nego Vama. Nemojte se siliti nad slabijim od sebe. Pa, ZG ste?

    1. Sefe, nemojte se vise blamirati. Pokusajte da ignorisete, mozda ce da prodje.. U instituciji je uzasna tenzija, jer Vi ne mozete da izdrzite medijski pritisak. Jedna, pa sad druga pogresna procena i nepravda koju ste nacinili pri radporedjivanju Vas kosta svega ovoga, a bice jos gore. Niste bas mudri….

      1. Cula sam…..da ce biti uzbudljivo…. medijsko leto…ovaj se pogubio, pa da li si normalan, demantujes jadne ljude, cija si prava duzan da stitis. Nemoj se siliti nad nejakima, ne valja. „Ko se maca lati, od maca i strada“, a neko i od koleginice sa skupim telefonom i dobrim vezama. Paske, zeznuo si se

  3. Kao što rekoh više puta.Ovaj čovek niti zna nešto niti će naučiti.

    1. Miloše, sve ste u pravu. Ma žalosno je što je sve moglo mnogo bolje da bude, al dodje ovaj čovek i unisti instituciju.

      1. Potpuno ste u pravu, sve je moglo biti drugačije. Kao nekad što je bilo kada niste smeli da progovorite, kada niste smeli da se obratite kabinetu i zamenicima, kada ste držali predmete po ormanima, kada su zaposlenin trpeli mobing pa na kraju podneli i tužbu protiv jednog od bivšeg zamenika. Jel tako beše? Samo ste ćutali, sve dok šef nije razdrmao učmalost i počeo da postavlja po znanju i zalaganju.Tada je nastao problem, zar ne?

        1. Decko, pa ti zloupotrebljavas bolovanje? Bolestan a radis? Moras slusato savete dr i ne zaboravi lek uvek u isto vreme popi. Mnogo te je sef razdrmao al nije potrebno vise da se zalazes! I ne zaboravi – pilule za lilule.

        2. Da, da, tacno tako. U pravu si. Tada je bila perfidna igra, autokratija,a sada je malo vasar, malo zastrasivanje, malo vikanje, malo nezakonito rasporedjivanje. Ali, tada te je svako kome kazes da radis u ZG gledao sa divljenjem, a sada se svi smeju. A ne sumnjam da je tebi sef razdrmao atmosferu, kao ispod satora na vasaru. Samo uzivajte,igranka nece dugo trajati. Cisto da znas, cuo sam pre dva dana kada su delili resenja da ces ti prva biti nerasporedjena kada dodje, pre svih Pasketovih botova. A tuzba za mobing je koliko znam podneta u martu 2018.godine, sedam meseci nakon dolaska Pasalica. Tako da, prica ti je i prazna i glupa.

          1. Da, on je ladno rekao ime prituzilje. On sto posto nije pravnik, a nije ni normalan. Skrati jezik, covece, blamiras se. Ovo je neko zezanje. Bruka.

        3. Da, bices sigurno nerasporedjena. Pa onda mozes da se razdrmas do mile volje….zajedno sa sefom, on ce se tek razmrdati, iako trazi veze na sve strane, cujem da mu spremaju igranku u medijima

        4. Kapiram ja 6.70, da je tebi u 50 godina, neko prvi put poklonio paznju, dao ti veliku platu, saslusao te, sto je mora se priznati atak na mozak, ali smanji malo dozivljaj. Sad si na vrhuncu karijere (biografija ti je poprilicno jadna, a i radni staz ti je mali za tvoje godine). Svakako u sledecoj podeli ides…..u nerasporedjene, prva!

          1. Ma Lenka, u velikoj si zabludi, nije to persona sa prosekom 6,70 koja se poziva na rad i zalaganje. Nije ona dovoljno visprena da ubode tri polja na sajtu. S druge strane vetar duva, od stručnjakinje koja je odlazila i vraćala se kao Lesi, nudila se i preporučivala šefu štampanim CV-jem, a jedino što je na kraju fasovala je javno ribanje i dijagnoza „putna groznica“ pred 100 zaposlenih. Verovatno i o tome postoji audio snimak napravljen „pomoćnim sredstvom“ -diktafonom. Elem, ta vedeta pravne misli je pripravna da skoči u vatru i vodu radi odbrane lika i dela šefa, pa se zato okuraźila da ga brani kao vrlog pregaoca. A ni taj bivši zamenik joj nije prirastao srcu… Treba samo sabrati dva i dva.

          2. Poštovani tajanstveni zaposleni u ZG, da ne bude dileme, svima vam se obraćam kao građanka. Pratim redovno članke i komentare i jednostavno vise neću da ćutim. Pitam se kako možete da se pogledate u ogledalo svakodnevno i možda mirno i da zaspite? U iskušenju sam da vas pitam za neko osnovno kućno vaspitanje, ali će to možda nekoga lično pogoditi, pa eto.. ipak neću. Ovo što radite jadno je i sa profesionalne i lične strane, jer vi jednostavno rečeno obraza nemate. Da ga imate, koliko vas je ovde, pa valjda bi mogli da istupite pred vašeg šefa i iznesete sve što vam na duši leži, pa kom’ opanci – kom’ obojci…Ali, očigledno je lakse ovde „talasati“ i busati se u grudi.. pa provejavaju i blage pretnje… i od tako značajne institucije upravo VI pravite cirkus i polako sve ovo prerasta u rijaliti šou…još samo da se počupate međusobno pa će epilog biti grandiozan. Stidite se, svojih pozicija u ZG, imate „hrabrosti“ da ovde iznosite „prljav veš“… a sve to jasno govori o VAMA, ko ste i kakvi ste….Eto, toliko, znam da vas ova seljanka neće smiriti, niti ćete prestati, ali pokušajte da svoje komplekse lečite na adekvatnom mestu. Ima toliko stručnjaka pa sam sigurna da vam neki od njih mogu pomoći.

  4. Molim da vaši novinari obrade „puzajuća“ ali stalna poskupljenja.Primeri:putarina,moj stan je prešao u elitnu zonu iako se okolina ni u čemu nije ptomenila i više takvih ptimera.Pozdrav i držite se „nikog nemamo osim vas“

  5. Zaštitniče građana, da li Vas je neko obavestio da ne smete objavljivati imena podnosilaca pritužbi u novinama? Da li ste kojim slučajem čuli za Zakon o zaštiti podataka o ličnosti? Na Vašem sajtu se anonimizuju preporuke i mišljenja, a Vi bez pardona iznosite i time zloupotrebljavate lične podatke građana. A da pri tom, što je vrlo interesantno, ne saopštavate imena svojih zaposlenih, koji su državni službenici, i čiji identitet stoga predstavlja informaciju od javnog značaja. Mislim da je za Vas najbolje da se uopšte ne oglašavate i da se nadate da će javnost zaboraviti da postojite, pošto se svakom izjavom sve više diskreditujete. Ili bar angažujte kompetentne savetnike.

  6. Demantuje prituzioce, novinare, saradnike, covek se posvadjao sam sa sobom. A tek da cujete njegove pretnje tuzbama, zalbama, prijavama, to je tragikomicno. A kad mu je odbijena ona glupa zalba potpuno je odlepio. Cirkus

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.