Pašalić: Neefikasna policija nije utvrdila ko se okupljao na zgradama tokom vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Mogao bih da zaključim da nam je policija nesposobna! Ali, takav jednostavan zadatak uradila bi i moja pokojna baba. Nije policija nesposobna već je politički zloupotrebljena a većina nema petlju (ni ljudsku ni profesionalnu) da se odupre i radi svoj posao po zakonu. Samo slušaju političare i klimaju glavom i lupaju pendrekom. Jadna im majka koja ih je rodila i vaspitala.

    1. Postovani,RV.
      Sta ocekujete od policije ,kada su generali dozvolili da im Ministar vojske ,bude Vulin.,a danas “ laznjak diploma“,Krusik ….dugacak je spisak.

  2. „naša“ policija je vrlo efikasna kada dobije naredjenje od EPSa da „asistira“ u otimanju brojila od osiromašenih stnaovnika, takođe je vrlo efikasna u privođenju siromašnih „zbog krađe struje“, a naročito u privođenju i držanju u pritvoru ceo vikend siromaška koji nije imao da plati struju te je postao „najveća društvena opasnost“
    Strija mora da se plaća je moto Brnabićkine i brata vetroparkovske bande i digitalizaotra EPSa
    Jer ako neće sad da se obogate kad su se dočepali vrha vlasti neće imati drugu priliku, naoročito uz asistenciju „policije“ koja poslušnički ćuti i plaća „nagažovane snage“ „troškove snadbevača“ zajedno sa tužiocima i sudijama, tako da je celo „naše pravosuđe“ upregnuto da Brnabić i brat što više zaradi.
    Šta ima da se utvrđuje ko je palio baklje. Eno im slika sa Vučićevim sinom na „utakmicama“

  3. A što nisu pitali Đuku Molera? Čovek se uopšte nije skrivao, naprotiv, vrlo ponosno se slikao i pred „akciju“ pozdravljao bakljaše sa „pomoz’ bog junaci!“

  4. Zakon o policiji propisuje:
    Pokretanje disciplinskog postupka za lake povrede službene dužnosti zastareva protekom šest meseci od dana izvršenja, a za teške povrede službene dužnosti protekom jedne godine od dana izvršenja.
    Znaci, zastarelo je neznalice. Sram vas bilo, bruka profesije. I bruka drzave. Samo dolivate so na ranu, jer ste sve rekli cuvenom sramotnom izjavom da nije bilo prekomerne upotrebe sile na protestima. Do vidjenja laznjaci.

    1. Pravnice@
      Ako je zastarelo ,neko je odgovoran za to.
      Pitanje je ,zasto prelazimo olako ,preko njihove bahatosti ,lazljivosti i neodgovornosti.

  5. Na jednom od snimaka taktičkog povlačenja unapređenih šešeljoida sa jednog od krovova solitera, prepoznao sam Radašina, šefa Službe transporta u Gradskoj upravi Grada Beograda. Eto traga i “savesnom“ Pašaliću koji je u vreme gradonačelnikovanja Đilasa bio Sudija za prekršaje u istoj Upravi i istoj zgradi…

    1. Pasalic savest, Pasalic istina, Pasalic etika, Pasalic pravo, to ne ide. Ljudi covek jeste politicka marioneta, ali ne mora bas ovoliko da se blamira. Svako zna da je ovo zastarelo kao i sve sto kao zapocnu. Nista oni ne rade i nicemu ne sluze, ali mnogo kostaju. Novinari Danasa bi mogli da provere kolike su im plate. Pa samo Pasalic ima 4 puta vecu platu od lekara specijaliste. Jadno

  6. Zasto u uredjenim drzavama ,ne postoji fenomen “ zastario slucaj“?
    Da li se to desava samo u korumpiranim ,mafijaskim drustvima .
    EU je pametna,jer nas nece u svoje drustvo.
    Istina je bolna ,a suocavanje jos bolnije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.