Pašalić: Onaj ko raspolaže zgradom Bristola može da uključi struju

Ostavite komentar


  1. Naravno da za vojne penzionere nema stanova kada su neki iz vlasti dobijali i po šest stanova. Na primer, bivši ministar pravde Dragoljub Janković, član JUL-a, dobio je šest stanova, sve u skladu sa zakonom. Krivična prijava protiv njega je odbačena pošto u njegovim radnjama nije bilo elemenata krivičnog dela već nemoralnog dela, jer svaki put kada se prijavio za stan na svoje ime nije imao ništa. Trebalo bi svi kao podrška da stojimo ispred Bristola. Bruka neviđena šta im se radi.

  2. Ovaj Pašalić je toliko tužan i smešan lik, taman onoliko koliko je dugo studirao. Mak’ se jadan.

  3. Ministarstvo je prekršilo zakon kada je isključena struja – po članovima 70 i 75 Zakona o svojinskim odnosima. Zakon kaže da čak i ako je držalac državinu stekao silom, potajno ili zloupotrebom poverenja ima pravo na zaštitu, a kamoli ovi ljudi… Ali tu se vrte velike pare, a zakon je spor i ne može da zaštiti.

  4. u Rumuniji su dizali revoluciju protiv Causeskua ,a kod nas Vojna Lica nemogu sama sebi da ukljuce struju u Hotelu .# STA ste zaplaseni pozvete 1 elektricara i svi zajedno odete i ukljucite struju u hoteli , ko fizicki pokusa da vas spreci , taj zaproavo pokusava da postupa necovecno , jer podseticu elektricna energija je ne nivou UN definisana kao osnovno ljudsko pravo ..I ako neko pokusava da vas spreci imate pravo da u skladu sa OEBS konvencijom cklan 34 STAV b upotrebite silu .

  5. Godpodin zastitnik se mesecima navodno bavio ovim problemom i sada izlazi sa pricom – da struju vojnim penzionerima koji stanuju u hotelu Bristol u Beogradu može da uključi samo onaj ko trenutno raspolaže tom zgradom, ali da on ne zna ko raspolaže tom zgradom.
    Ovakva izjava vredja inteligenciju prosecnog gradjanina, a stanare Bristola omalovazava.
    A tek njegova izjava da Ministarstvo odbrane „prekršilo preporuke“ koje im je on uputio!!!??? Pa on stvrano nije procitao Zakon o Zastitniku gradjana jer ocigledno ne vlada ni terminologijom.Strašno, državna sramota!

  6. to što zaštitnik “ne zna ko raspolaže tom zgradom“ je veliki autogol.

  7. Tu smo! Ko je vlasnik? Odgovor treba da da katastar. Ali, vlasnici DOBROVOLJNO, da ne napisem, po svom cefu prijavljuju imovinu katastru. Mogu da prodju decenije, i protiv takvog ponasanja ili ne postoje sankcije, ili se ne postuju. Eto divnog primera kako funkcionisu institucije u Srbiji!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.