Pašalić: Postupak provere postupanja policije kod hapšenja Obradovića još u toku

Ostavite komentar


  1. Da li je postupak privodjenja u redu ili nije, to je sad nevazno. Vazno je da se covek pusti na slobodu i ako sumnje postoje da se brani sa slobode. Smete li vi da koraknete dragi gospodine i da pokazete minimum samostalnosti i dobre volje. Cela zemlja zna da je covek nevin, samo oni koji bi trebalo da znaju pre svih nas neznaju i uvek im fali dokaza.

    1. A mozete li vi da procitate zakon i uocite sta je u nadleznosti ZG, sta MUP, sta tuzilastva a sta suda? Sve mimo toga je politika. Svi kritikuju institucije da ne rade posao a pojma nemaju ko sta treba da radi.Prema tome, jedini logican zakljucak je da narod ovde voli prazna obecanja i ostrascenost pod plastom ljudskih prava.Vladavinu prava zapravo niko ne zeli.Svi o njoj pricaju ali je niko nece.

  2. Ajde vidi Pasalicu sta se tu moze uraditi, ako je moguce pre no sto Obradovic ode u starosnu penziju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.