Pašalić pozvao Obradovića da prekine štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. Ja, kao običan građanin, ne verujem u institucije ove države, a ne gospodin Obradović koji pola svog života ukazuje da institucije u Srbiji samo fiktivno postoje.

  2. I mi novog politickog licemera imamo. Vucicev potrcko sa jedva zavrsenom skolom. Ne, Pasalicu mi ne verujemo u institucije drzave koju vodi vas master. Podrska Obradovicu i Vranjanskim novinama.

  3. Ovim je Pašalić pokazao da je zaštitnik režima a ne građana jer bi mu trebalo biti barem poznato da je Obradović izjavio, citiram,, "Ovo je moj lični čin i odluka da pokušam još jednom, zapravo poslednji put, da skrenem pažnju pre svega novinarima i novinarkama, ali i svim građanima, na sav besmisao borbe za slobodu medija koju vodimo u poslednjih tridesetak godina."

  4. Gospodin Pašalić je klasični primer Mr. Smitha u sistemu, koji je uspeo da instituciju Zaštitnika građana pretvori u amortizer nevoljnih poteza naše bezgrešne zemlje. Bravo za Mr.Pašalića, ne primećuje se ni malo. A ko i da primeti…

  5. Pašaliću, a da se malo menjate ti i Vukašin (koji je, sa većinom naroda, sit svega) u gladovanju. Zbog tebe i vlasti kojoj pripadaš mnogi gladuju, dižu ruku na sebe, žive u očaju…, dok ste tvoj gazda, familija, bulumenta i ti siti naždrani i oždrokani. Znamo mi da ti i tvoji nećete nikad gladovati iz uverenja, jer uverenja nemate. Samo ste halapljivi svega što nije vaše.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.