Pašalić traži da se uključi struja stanarima „Bristola“

Ostavite komentar


  1. „Ne može ništa sa sigurnošću da obeća, ali će nastojati od ponedeljka“. Da je Markes znao za ombudsmana Pašalića, momentalno bi ga uzeo za glavni lik u romanu „Sto godina samoċe“.

    1. Oni nisu branili nikog, a na grbači ovog sirotog naroda su od rata. Oni SAMO OĆE da im država pokloni stan u centru Beograda i da je blizu pijace. Ako im treba smeštaj, a svi su penzioneri od 42 godine, neka im država dodeli neku od seoskih kuća sa okućnicom u okolini Beograda kao jeftino rešenje. Od WWII vojna lica su dobijala džabe stanove u centrima svih gradova SFRJ i to odmah do pijace da oficirke ne idu daleko. Naravno kasarne i garnizoni su bili odmah do nekih kafana da ni oni ne idu daleko.

    2. Ovo je sramota. Predmet je od novembra u cuvenom odeljenju za hitna postupanja koji je izmislio Pasalic za samoreklamerstvo.Od svega jedno hitno putuju sa sefom, a predmeti se znatno brze resavaju u drugim sektorima. Nijednu aktivnost nisu preduzeli, pa su nastupile stetne posledice. I sad se kao bavi time, u maju, e zemljo Srbijo i gradjani cime ste zasluzili ovakve ljude na vaznim pozicijama

  2. Da ga ne prozivaju u ovim novinama za nerad,ni sada ne bi reagovao.Taj čovek uopšte ne zna šta je njegov posao niti će to naučiti!

    1. Ima on trenutno većih briga od ovih novina. Pretpostavljam da internet u Republici Kazahstan savršeno funkcioniše, čim je pravo sa službenog puta otrčao u „Bristol“, da pokuša da upiše bar neki plus u moru ovonedeljnih minusa. Bilo bi bolje da objasni tim ljudima u nevolji zbog čega se njihov predmet već pola godine „kiseli“ po fijokama bez aktivnosti, umesto što im daje lažnu nadu. Apelujem na „Danas“ da nastavi da prati ovaj sluĉaj, pošto želimo da vidimo njegov ishod, a naročito da čujemo jasan i glasan stav ombudsmana o tome da li je država povredila prava ovih nesrećnih ljudi ili je postupala u skladu sa zakonom.

      1. Jeste Aca bot iz ZG je nosio novine sa slikom koleginice slucajno uslikane na protestu. Zavrsila je u hitnoj ponoci, toliko.

      2. Tacno je, bot SNS, koga je Pasalic nezakonito zaposlio jer ne ispunjava uslove, je nosio po sluzbi novine sa slikom koleginice slucajno uslikane na protestu. Zavrsila je u hitnoj pomoci, a starija je zena. Toliko o ljudskim pravima u ZG.

  3. jad je to. znam kako su prosli ti nesretnici u hrvatskoj, a sada im to isto radi zemlja za koju su se borili, za koju su napustili sve sto su imali i koja ih je smestila u hotel kao privremeno resenje, a sada nakon 28 godina nudi posebno privremeno resenje za zenu a posebno za muza, poa to je sramota, a sramota je ovaj zastitnik gradjana koji se uopste ne mesa u svoj posao.

    1. Oni se nisu borili za Srbiju vec protiv svoje drzave Hrvatske. Oko 300.000 proteranih Srba iz Hrvatske ni blizu nisu imali takve uslove kao Oni sto su se zakleli da ce ih braniti i kao svuda na prostorima ex YU drzava, prvi pobegli sa ogromnim ratnim plenom. Gotovo trideset godina su imali pun pansion u najstrozijem centru grada a da se ne sete da mesecno odvajaju koliko nas oko 450.000 izbeglica i interno raseljenih lica izdvajamo (u proseku 250 evra) imali bi sada oko 90.000 evra taman za garsonjericu u Beogradu na Vodi, jer im se ta lokacija ocigledno dopada.

  4. Pa tu u komsiluku ima novih stanova u onim kulama sa srpskom zastavom na fasadi. Prazni su a imaju i struju. Pa,… bio bi red. Mislim.

  5. Ja trazim da se hotel Bristol vrati predratnim vlasnicima!
    Sta cemo sad?

  6. Vise zvanje za gospodina, prekovremeni rad za gospodju _ iako ne radi nista, pripravnost za gospodina (u prevodu 10%) veca plata…tako to izgleda u ZG. A ovo sto prenosite je bruka, predmet je iz novembra i nije se bavio time kao ni bilo kojim drugim prituzbama. Nije mi jasno zasto mu dajete besplatnu reklamu.

  7. U Kazahstanu je bilo struje, jedino su nas komentari uznemiravali. Sve bljesti kao u Las Vegasu. Bilo je mnogo lepo, doduse bespotrebno putovanje kao i svako, ali se super provodimo. A Bristol, zvace sef nekoga sigurno….i resice…on je mnogo mocan

  8. Nemoj Pašaliću, kumim te velikim Bogom, više da braniš taj jadni narod u hotelu Bristol! Idi kod velikog vojnika ministra Vulina i sa njim razgovaraj o stanovima koji su im dodeljeni i već raspodeljeni!

  9. Zastitnik gradjana se probudio i jako ce se naljutiti ako se struja ne ukljici.

  10. Dobrodošli u Srbiju koju svi gaze i malretiraju, koja nikada nizašto nije bila kriva, koja je najpravednija na svetu, ali zato svojoj sirotinji isključuje struju, isteruje ih na ulicu i laže i pompezno organizuje ogromne i besmislene vojne parade, gde se zaludno troše ogromna sredstva njenih gradjana iz budžeta.

  11. O svemu sto se desava u sluzbi ZG, treba obavestiti ambasadore i medjunarodnu zajednicu.

  12. Pratim ovaj slucaj iz znatizelje i zato sto mi drugarica radi u ZG. Pricala mi je sta se sve tamo desava i koliko su zaposleni ponizeni. Pitao sam se, pa kome oni mogu da zastite prava, kada svoja nisu u stanju da zastite. A sada, shvatam da tamo ipak ima ozbiljnih igraca i pravih hrabrih pravnika. Svaka cast onome iz ZG ko je pokrenuo ovu pricu. Opasan igrac, car ili carica, bravo

    1. Ipak carica. Radim u ZG i pretpostavljam ko je. Ne znam je dobro, nije u mom sektoru, ali je najopasnija osoba koju sam videla. A cula sam u gradu da je opasan igrac i da je mnoge mocne ljude zaduzila. Inace je tamo vrlo uzdrzana.Mozda gresim….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.