Pašalić: Tražićemo odgovore od policije

Ostavite komentar


  1. Pogrešna ti je teza Pašaliću. Iako si jedva završio Pravni fakultet čak i ti znaš o čemu se u ovom predmetu radi.

    1. Bruka, sramota, lakrdijas, manipulator, cirkuzant, neznalica, folirant. Srbija nema Zastitnika gradjana.

    1. Sada sam ga gledala na N1. On mi je jasan, klasican prevarant, ali N1, nisu mi jasni. Ovo zovu u goste, svasta. Danas je danas i sutra, sve ostalo?????

  2. Nije mi jasno, kao i većini gradjana, zašto se ova čovek zove zaštitnik gradjana kada isključivo služi da štiti korumpiranu vlast na svim nivoima.? Pročitajte njegova pitanja, kostatacije i reagovanje u konkretnom slučaju. Iako je očito da se radi o bahatom izivljavanju moćnika na radniku koji želi da skrene pažnju na kriminal u državnom preduzeću, zaštitnik vlasti nešto umotava, te nije nadležan , te ispitaće , te utvrdiće, te videće i tako u nedogled bez konkretnog stava i mišljenje. Ovu istituciju treba odmah ukinuti da ne troše pare gradjna jer rade protiv gradjna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.