Patrijarh: Državnici da ne dozvole otuđenje Kosova

Ostavite komentar


  1. Pa zasto apelujete preko medija kad se druzite snjima svaki dan ,recite im u lice!

  2. Kako su Srbi dobili Vojvodinu? Tako što su im je Madjari poklonili? Pa neće biti. Možda i madjarske "patrijote", kao i srpske čekaju svoj trenutak? U Subotici je 1911. bilo 3% Srba. Pametnom dosta.

  3. "Apelujemo na naše državnike da ne smeju nikada da daju svoju saglasnost na otuđenje Kosova i Metohije"…. negde u dubini pomućenog razuma grešni Vučić zna da ne sme to da uradi, ali greh ga nadjačava i polako vodi ka večnom ognju….. Zapravo on to može da uradi samo privremeno, jer istorijski gledano ovde mora da se pita narod referendumom……

  4. Vi slobodno razgovarajte, mi odosmo u inostranstvo da vas ne gledamo.

  5. Sledeci put kad vencavate nekog od politicara (kao Selakovica onomad) ili secete kolac na slavi kod Karica ,uzmite mikrofon i obratite se ovim recima gostima medju kojima je sve sami vrh vlasti (SNS-a,SPS-a…)To su ti "drzavnici",nema drugih!

  6. kako te nije sramota da tako pricas: ti, kao ti i tvoji bivsi pajtasi Pavle & Milosevic ste umanjili Srbiju i zagadili odnose sa komsijama!
    Zaboravi Kosovo, kao i Crnu Goru!
    Zaodeni se s tvojom karnevalskoj odorom – odi poseti Kacavendu u Bjelinji da te malo utesi!

  7. Poitickog dijaloga sa Albancima nikada nije ni bilo; ni 1968 ni 1981 ni devedesetih. Samo policija, vojska pa udri Arbanase! Dosadilo ljudima da ih srpska policija i vojska maltretira, da su im skole pozatvarane, da su celo stolece gradjani drugog reda. Uzeli stvar u svoje ruke, osnovali gerilski pokret OVK (kao Tito partizanski pokret) i otpoceli rat za nezavisnost, bas kao i Titotvi partizani protiv nacista i domacih izdajnika. Rat su dobili, zasto bi sada poklanjali svoju slobodu dojucerasnjim ugnjetavacima?

  8. Propade Srbija zbog Kosova! A reci patrijarha necu ni da komentarisem. Sledeci put od njega ocekujem da izjavi da ne treba da se odricemo Gvatemale.

Ostavite komentar


Društvo

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu 10

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu

Svi natpisi, informacije i obaveštenja na Glavnoj autobuskoj stanici (BAS) u Bloku 42 biće ispisani ćirilicom i na engleskom jeziku, a uskoro kreće i menjanje svih tabli i naziva ulica, koje će biti samo tako napisane, najavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.