Patrijarh Irinej: Raduju me promene u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Ne vidim da će se nešto bitno promeniti osim što će crkva isposlovati novi zakon. Put je jasan: nezavisna CG; članstvo u NATO ostaje; sva poglavlja sa EU otvorena; neće povući priznanje Kosova…Bilo bi najbolje da se crkva i patrijarh ne mešaju u politiku.

  2. Nije za cudjenje i nevericu,zasto svi mrze ‘spc’!Evo vam odgovora-zbog ovakvih neljudi!Na kakve to promene misli ova popurda?Njega raduje,sto ce mnoge crkve,koje nisu u vlasnistvu ‘spc’,a upisane u katastar,kao njeno vlasnistvo,sada oboriti ovaj zakon o slobodi veroispovesti.Sva sreca,gos’n pope,ta vasa radost bice kratkog daha!!!

  3. Radujmo se. Ali, cini se da ODVIKAVANJE predstavlja najtezu deonicu zivota.
    Ipak je ucinjen PREOKRET, koji nadam se necemo dozvoliti britanskom ambasadoru da ponisti. A, i zbog cega bi Britanci vise bili presudni kad su pobegli iz Eu. Valjda se s te zapadne strane sad pitaju Francuzi i Nemci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.