Patrijarh Irinej u Uskršnjoj poslanici pozvao na pomirenje

Ostavite komentar


  1. Hristos Vaskrese…Srecan Uskrs svima koji danas obelezavaju ovaj dan a i vama gospodine Patrijarhu!Sto se tice pomirenja da li mislite da vam verujemo…da”onaj” kojega je Bog sami poslao medju nas da nas vodi misli da se miri sa onima koji za njega nisu!Naravno da ne misli dragi nas Patrijarhu….a da vam jos kazem priblizan broj gradjana Srbije koji nisu za po vama Bozjeg vodju!4.5 miliona u Srbiji…jos 2 miliona sirom sveta….pa kad saberete i odizmete stvarno nas je Bog pogledao sto nam ga je poslao…Po onoj velikog Nikolaja Velimirovica o bogu,vladarima i narodu!

  2. pope, pope, drz’ se se crkve man’ se politike. Crkva je uvek bila i bice uz vlast tako da popovske politicke orijentacije treba uzimati kao neozbiljne .

  3. Ostadoh u zabludi sada, dali su skupovi “ Buducnost Srbije“ oči vere, dok su ostali okupljeni oko „1 od 5 miliina“ oci nevere. Odnosi li se ova poslanica na sve ili samo na one “ ko da vise MILIONA“. Ovu podelu nisam izmislio sam, cuo sam je negde…cini mi se bas od naseg patrijarha srpskog Irineja…ili gresim???

    1. Imenjače na žalost ne grešite…
      Po prvi put na tronu Sv.Save imamo i jasno politički opredeljenog Patrijarha, koji umesto da zbližava ( o čemu non stop priča), delima razdvaja i već podeljeni narod još više deli.Hristos Vaskrse!

  4. Popino, takvi kao ti i tvoji pajtosi koje je na položaj dovela DB, pripadate mafijaškoj sekti. Umesto da od novca koji prikupljate od priloga i na koji ne plaćate porez gradite vrtiće i škole, pomažete siromašne i bolesne, vi gradite crkve u svakom kvartu, palate, kupujete besne automobile, gradite stanove za prodaju.A dilujete i drogu, oružje, silujete decu, štitite pedofile. Satanizujete homoseksualce, a manastiri su vam pretvoreni u jazbine gde orgijate i silujete mlade bogoslove koji žele da napreduju u službi. Momak koji nabolje udovolji kačavendu, pahomija i ostale vladike te vaše sekte, ima veće šanse da dobije parohiju u Kanadi ili Australiji. Ostali idu u srpske nedodjije. Blagoslov od takvih izroda poštenom narodu ne treba ! Ti slavi praznike sa kleptomanima iz SNS-a, SPS-a i radikalne stranke. Daleko vam lepa kuća ! Svi ste vi na nekim drogama, bez toga, uveren sam, ne biste mogli da sprovodite teror nad svim ljudima koji žive na ovim prostorima. Ništa vama sveto nije osim vaśeg budjelara !

  5. Ko još veruje u ove bajke o „Uskrsu“ u ovako korumpiranom i pokvarenom društvu, gde i popovi diluju drogu, siluju decu, bahato žive u vilama, a vozni park im je bolji od onog vlade Nemačke ! Zar da slušamo propovedi patrijarha koji nas deli na bogom dane i izdajnike? Ne zatupljujte više ovaj ubogi narod. Nastupa kataklizma, kakav crni „susret sveta, čoveka i Boga“ !

  6. Bilo bi lepo da se Irinej drzi SAMO Svetog pisma i to bi dalo rezultate. Takodje bi trebalo da poruci Srpskom narodu da krenu u ozbiljno citanje Svetog pisma, jer je to jedina knjiga ISTINE. Sve ostale knjige su privremeno istinite.

Ostavite komentar


Društvo

Sofronijeviću ukinut pritvor 10

Sofronijeviću ukinut pritvor

Srećko Sofronijević iz Zvečana, koji je uhapšen sredinom aprila na prelazu Brnjak kada je sa porodicom krenuo u pravcu centralne Srbije, pušten je da se brani sa slobode, potvrdio je danas za Kosovo onlajn njegov advokat Nebojša Vlajić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.