Patrijarh u Bajčetini osveštao zadužbinu Tomislava Nikolića

Ostavite komentar


  1. Sto rece pokojni premudri pesnik iz Kragujevca Bora Horvat . – san svakog seljaka je da postane malogradjanin. A san nasih tzv politicara, dodao bih, da budu Tito a posle, da budu sveci. Na ikonama , razume se.

  2. Džabe mu zadužbina kad je od tuđih para. Ima u Ubu jedna takva još veća i lepša crkva od nekog "biznismena" u koju kažu niko ne ide. Prepoznaje to narod ipak. A sramota je od Patrijarha što on osveštava takve objekte, mogao je poslati nekoga. Mora se ipak gledati poreklo svega, pa i crkvenih građevina.

  3. Ima li dozvole za legalnu gradnju i ilegalnu krađu 1.000.000,00 evra. Svetac u pm.

  4. Nagradno pitanje je: ko je gori i odvratniji od ova dva stvora – predsednik jedne
    slavne države ili patrijarh jedne slavne nacije…
    Ili je slavna nacija sama gora od obojice…

  5. A imao je samo stiropor. E narode, ti gladujes ali finasiras bes i rasipnistvo. Samo nastavite, potomstva ce se stideti.

  6. Nikolić Toma – Diploma kaže: "Skupljao sam pare kao ruski monah za crkvu".
    Ja mislio napisati komentar da nije skupljao pare kao monah, kada lik tako rekao.
    Bože imali DNA i gdje mu je vrh, pakao ima vrh reča nam Dante Alighieri u Božanstvenoj komediji…

  7. Pouzdano znam da u mom rodnom Kragujevcu situacija u školstvu i zdravstvu nikad nije bila gora. Ne znam zašto nije bio ktitor kliničkom centru u Kragujevcu? Sa milion evra je mogao da sredi bar neki deo. Ili zasto nije bio ktitor Univerzitetu u Kragujevcu? A ne, nama trebaju priglupi i bolesni ljudi koji ce da se mole visos sili da pomogne. Samo napredno!!!

  8. Decenijama sam vaspitavan u duhu tradicije i pravoslavlja … ali, ako Njegova Svetost Patrijarh ide da osveštava ovakve objekte, …da ja preispitam vaspitanje koje su mi uručili pradeda, deda i otac …???

  9. Nikad do sad nisam bila dalje od crkve. Toj crkvi definitivno ne pripadam.

  10. Pod hitno zatvoriti u Hram Sv.Save sve predstavnike srpske vlasti i crkve i pozvati ruskog patrijarha Kirila da ih okadi i dozove pameti. Ako ne uspe, honorarno angažovati egzorciste.

  11. Odakle novac Nikolicu da finansira izgradnju crkve kada mu je plata 120 00 dinara…..

  12. Umeće mogućeg
    Kako je završio fakultet, tako je sagradio hram u Bajčetini, kumovao novoj autobuskoj stanici u Novom Sadu, gradio nelegalne kuće u Beogradu…… Još će ga promovisati za sveca i postaviti na ikonu.Možda misli da mu je podizanje hrama oproštaj za grehe. Nije svako spreman da se bavi politikom na njegov način.

  13. Jadnici, Toma i ovaj SNS patrijah sto vencava i otvara crkve svojih partijskih drugova….

  14. Деда је у време поста затекао нашег попа како се с фамилијом части – печеним прасетом!-А онда је деда,до тада највећи верник, онако српски:Све по списку!

  15. I kralj Milutin i svi Nemanjići su najverovatnije na sličan način gradili to što su gradili, na leđima naroda i protiv istog.

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 7

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.