Paunović: Naprednjaci pokušavaju da nas ućutkaju

Paraćinski Kanal M saopštio da zbog "afera funkcionera" neće pratiti aktivnosti opštine na čijem čelu je DS

Ostavite komentar


  1. Novoizabrani, visokopozicionirani političar DS, je sada na udaru uvežbanih majstora blata i valjanja u istom, tako da, mladi gospodine, ništa novo. Samo strpljenje i ozbiljan rad, a ostalo…oni neka mlate po svom ritu, u njega ne ulazi!

    1. Botovi ,jel’ to neka moda kod vas u ss-u?Prvo ponavljate iste amandmane,sad komentare…
      By the way…ubedili ste nas….

    1. Dobro je da ga poznaje ovih 40 odbornika koji o njemu misle sve najbolje. Školovan i pošten, papto ovoj vlasti nipošto ne odgovara. Oni nemaju ni jednog takvog na funkciji gradonačelnika.

  2. SNS ne može da se pomiri s činjenicom da nema vlast u svim opštinama, i sad gleda po svaku cenu da izboksuje vanredne lokalne izbore. Već vidjeno, a loklani tajkun gleda da se iskrca s broda pre nego što potone…Što je već više puta radio, pri svakoj promeni vlasti…Nešto kao Željko Mitrović…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.