Paunović o Malijima: Porodični konflikt u javnosti

Direktorka kancelarije za ljudska i manjinska prava

Ostavite komentar


  1. "Paunović je pokazala da ne razume suštinu diskriminacije kao i potencijalne zloupotrebe moći,…" Naprotiv, gospodja je pokazala kako SAVRSENO razume da u Srbiji ne postoji pravo, vec se stvari resavaju u korist JACEG (mocnijeg). Kao clanica vladajuce klike, vrlo je posvecena odbrani lika i dela Sinise Malog. To sto je danas izjavila Direktorka kancelarije za LJUDSKA i MANJINSKA prava je blago receno SRAMNO! I ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje za ovo sakacenje gdje Mali od strane jedne rezimske skupo placene direktorke.

  2. Sta politika ucini od coveka! Od Suzane sam ucila o porodicnom nasilju i ne mogu da verujem da se upustila u ovakve relativizacije,kada je evidentno da se radi o zloupotrebi moci jednog politicara na stetu sopstvene dece.. Ako se vec opredelila da deli vrednosti ministra Vulina,neka ostane u politici,ali neka struku prepusti strucnjacima.

  3. Тако је то кад коза чува бакчу са купусом.

  4. Direktorka Paunovic upravo pokazuje sta sve politika i politicari ovde rade. Sve zbog jedne nistavne direktorske fotelje.

  5. Ovako se pravi karijera, gospođa se pominje kao naslednica Saše Jankovića.Ovaj bestidni komentar pokazuje na šta su ljudi spremni .

  6. Kako prica o kriminlanim radnjam moze biti politicki teren?
    Ako su sudije podmicene, ako covek ima utajene pare, ako ima lazne firme i svoju imovinu na treca lica, onda to malko smrducka na kriminal , a ne na politiku.
    ozda gospodja misli da su kod nas te dve stvari jedan pojam, ne znam…ja to nisam rekao..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.