Pavlović: Omikron soj je verovatno ovde, jako nas plaši

Ostavite komentar


  1. Ova vest je najmerodavniji dokaz koliko je sve ovo osmišljeno sa jednim jedinim ciljem, a to je prodaja što više vakcina koje ne služe svrsi u smislu zdravlja.
    Ako se epidemijom može baviti veterinar, zašto to je bi mogao i internista. Zašto je to tako? Pa zato što epidemiolozi znaju o čemu je reč pa su perfidno diskreditovani na vreme.
    Dalje, nemaju dokaza da je omikron u Srbiji, ali znaju da ga ima. Zatim, svi u Svetu govore da je manje „opasan“ od delte, ali ona smatra da je veća opasnost. I na kraju, kakve veze ima ako se zarazi ogroman broj ljudi kada su mu simptomi blage prehlade. Niko zbog prehlade ne zauzima bolničke krevete. Ovo je slika zdravstva u Srbiji. Na nivou vračara, isterivača duhova i proroka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.