Pedijatri za kolektivni imunitet

Ostavite komentar


  1. Beskicmene nepismene ulizice koje cuvaju svoja radna mesta nespisobne za strucan i argumentovan razgovor…svi koji vrede odavno su otisli…lece vas oni koji vas plase i vladaju neznanjem.

  2. Ma kako da ne … ako u naj razvienijim zapadnim zemljama postoji pravo izbora ( naj mocnije pravo koje covek uvek treba da ima i da se bori za njega) da svako moze da bira ne ili da zasto to da ne bude i u banana republikama…a da to je zbog toga sto u tim razvijenim zemljama jos uvek postoje sistemi koji brinu o svojim garadjanima i jos uvek su jaci od farmaceutskog industriskog kompleksa…koji u banana zemljama finansira korupirane rezime koji donose zakone koji primoravaju stanovnistvo na obaveze koje ce apsolutno biti stetne na isto…farmaceutskoj industriji nije dovoljno sto prodaju lekove bolesnima nego zele i svima ostalima posto kontrolisu WHO koja stalno izdaje nove mere prepuruke secer je sad normalan ovoliko,pritisak ovoliko… a sve u cilju smanjivanja parametara da bi mogli i zdravima da trpaju lekove…a u tome im pomazu i korumpirani zdravstveni sistemi koji ponavljaju kao papagaji ono sto ovi narede…NE Farmako Mafiji.

  3. E moj dktore, Vaš jezik i Vaša komunikacija govote o Vama. Za koji ste Vi stručan i argumentovan razgovor sposobni.. Odgovorite sebi, ne morate nama, koliko sre vi stručnih i naučnih radova pročitali iz ove oblasti, a da Vas ne pitam koliko ste ih objavili u strčnim i naučnim časopisima. Tužna je Vaša diskusija.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.