Pelemiš: Nema pravog leka, ostaje nam da čekamo vakcinu

Ostavite komentar


  1. Svima koji imaju osnovno medicinsko znanje je jasna konstatacija Dr Pelemiša, osim onima koji su prepoznali „najsmešniji virus u istoriji čovečanstva“ i lekarima šarlatanima koji minorizuju ozbiljnost ovog virusa.. Očigledno da su zaboravili na istoriju i pomor starosedelaca Južne Amerike kada im je španska okupacija donela virus malih boginja..

  2. Jedini lek je ugasiti TV, prestati da slusate one idiote koji vam ulivaju strah od bolesti, ignorisati informacioje za koje su im platili da vam serviraju…I onda vakcina gubi na znacaju…( pri tom za vakcinu treba oko 5 do 10 godina klinickih istrazivanja )!

    1. Dr Toxic, ispranim mozgovima, sve što si kao čovek očuvanog mentalnog zdravlja, nedopire do moždanih vijuga. Takvima se lako manipuliše i teško im se može pomoći. Virus straha, panike, histerije i laži je razorio racio i sa nestrpljenjem očekuju @bil gejtsovu vakcinu, vjerujući i uzdajući se u demonsko spašenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.