Pelemiš: Odmah pooštriti mere protiv korone ako nema poboljšanja epidemiološke situacija

Ostavite komentar


  1. Što to ne kažeš onima koji upravljaju našim životima? Ili vas niko niti šta pita niti sluša! Čemu vi onda služite, pored dvs „glavna epidemiologa“ koja su se sama “ kvalifikovala“ za sve i svašta??!!!!!!! Ili da nekako vidite, da promenite i nađete neki „bolji“ narod!!

    1. Još jedan član udružene bande, koji naime obične prehlade hoće da teroriše narod. Bando podanička bez morala, vašim saučešćem u genocidu nad ljudskim umovima, preko one stvari ste nam više, sjašite, pročitane su vaše plaćene namere. Terajte se u 100 PM, kreteni u ljudskoj koži…

  2. Nemojte biti iznenađeni brojem zaraženih. Meni je sin pozitivan od prošlog petka, suprug od nedelje. Ja sam se testirala u ponedeljak, Test negativan. Po zakonu (konsultivala sam sanitarnog inspektora i epidemiologa) ja nemam pravo na samoizolaciju. Ja sam ipak rešila da ne idem na posao, uzdla sam godisji odmor. Juče sam dobila temperaturu, sutra se testiram. Koliko bih ljudi zarazila da sam išla na posao. Suludoooo. Računica jesna kao dan.

    1. Au, pa ti si nadrljala. Da se niste testirali, ne bi imali pojma da ste se malo prehladili. Ovako korona, koja je jedina bolest u zadnjih 8-9 meseci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.