Udruženje penzionera: Prosečne penzije od 650 evra u 2027. godini može samo uz visoku inflaciju

Ostavite komentar


  1. Ma povecanje samo linearno a ne u procentima da stvarate vece bogatase i vece bede sram vas bilo lopovi jedni i ukidajte kaznene penale penzionerima ko je radio 40g i doziveo 65g i vise ukidajte

  2. Boze ljudi, da li oni misle da smo mi penzioneri blesavi…kako je to povecanje od 10,09%,…u Crnoj gori na razne nacine pomazu narodu, pa makar to bila i tudja nega, samo narod da ne pati…dokle ce mo mi trpeti, kada ce nam vratiti 0,4%? Sta je danas penzija od 40. 50.000, platimo troskove…i ostalo grickaj sa noktima. Gde je dodatak u novembru…da se povratimo do 09.01. Ajmo ljudi i mi na ulicu…nisam protiv vlasti, glasam za Vucica, ali protiv malih penzija jesam.

  3. Ljudima jos nije jasna ova sektaska praksa: stalno ovu sludjenu guliju guraju u buducnost, po potrebi potegnu „argumente“ proslosti – samo uredno izbegavaju da se bave i pricaju o vremenu u kom sad zivimo. Lukavo i providno!

  4. Mnogo vode će proteći, visoke cene sveće to preteći.Gdesi tu si ništa bolje može biti gore.Nedaj bože što se trpit može.Robovi su robovi a robovlasnici umislili za sebe da su bogovi.Pogledaj dom svoj andjele.

  5. Penzioneri sad nemogu da zive sa650 evra mesecno a kamoli2027 g sramnoooo drzavo lazna i lopovska

  6. Pa jedi ono sto se ne jede bitango. Kome to govoris. Pa ko ce da prezivi do 2027 sa ovom penzijom ako jedemo samo hleb i parizer umrecemo od skorbuta za 3 meseca.

  7. Samo se vi nadajte, a od ovih vlasti možete dobiti samo onu stvar da izbijete oči. Ali pošto za njih glasate uredno, eto vam ih pa jedite govna sa tim penzijama, dok oni jedu kavijar,losos i nose cipele od par hiljada evra. I treba da vas ponizavaju kad za bolje niste. Svaki put vas na izborima preveslaju na isti način. Znaci da ste beskrajno glupa gomila.

  8. Samo vi meni objasnite kako neko može da ima invslidsku penziju 25000 din sa 27 godina radnog staža i potpunim gubitkom sposobnosti za rad i bez prava na bilo kakvu drugu pomoć. Uz to i kada bih mogao nemam prava na bilo kakav rad. Sve što sam dobio je markica za prevoz. Čak ni penzionersku karticu posle dve godine nisam dobio. Smuči mi se kada čitam o ciframa i povećanjima za penzionere. Ova povećanja imaju efekat samo onima koji imaju sto i više hiljada. Model treba menjati.

  9. Šta penzionera interesuje kolika će penzija biti 2027.g. u kojoj godini mi živimo, to je bitno i kako živimo od penzije sada. Mnogi neci ni da sačekaju ta obećanja pa ne treba ih ni spominjati.

  10. Sistem koji stvara od onih koji imaju da imaju još više aanj koji nemaju da imaju još manje. Ni sadzte parenje vrede ništa a 2027 tek neće vredeti. Život je skup cene hrane lekova ogromne plus komunalije. Penzije kod nas su beda i kad. Radio sam ceo život da BiH se sad patio sa četrdeset i dve hiljade .Užas.

  11. @Ljiljana Djuric
    Glasaj i dalje za Vucica i veruj njemu. Bice ti dobro i ne mari za penziju, on ce ti ispuniti sve zelje.

  12. Dokle ćete da računate u evrima??? To nije naša valuta i taj evro neće zauvek biti 117 lažnih dinara.

  13. A dali ste razmišljali kako da prežive oni sa 25 hiljada i da plate račune.pošteno radili a sad nemamo ni za pristojan život.jesmo li mi krivi što nismo svi radili u bankama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.